Search

FOTBAL ON-LINE: Raketový nástup Slavie, Dukla dostává lekci od Teplic

Domácí fotbalový pohár MOL Cup má dnes na programu další dva osmifinálové zápasy. Pražská Dukla bojuje s Teplicemi (zatím 1:3), obhájce trofeje Slavia pak hraje s druholigovou Chrudimí (zatím 1:0). Obě utkání můžete sledovat na Sport.cz on-line.

Vlastimil Vacek, Právo

Dukla se s Teplicemi střetne dvakrát během sedmi dnů. Po pohárovém osmifinále se soupeři na Julisce potkají i příští pátek v rámci 16. ligového kola. Teplice v minulých kolech vyřadily jiné pražské týmy Admiru a Loko Vltavín. Dukla, která je v ligové tabulce poslední, se hostům ze severu Čech pokusí vrátit debakl 2:5 z úvodu sezony.

Slavia si nedělní výhrou 3:1 nad Zlínem vytvořila v čele prvoligové tabulky dvoubodový náskok před mistrovskou Plzní. V poháru bude ale roli favorita proti Chrudimi potvrzovat v hodně kombinované sestavě, protože trenéru Jindřichovi Trpišovskému budou vedle marodů chybět i reprezentanti.

Do čtvrtfinále poháru už postoupily Karviná, Ostrava, Bohemians 1905, Olomouc a Liberec. Osmifinále se dohraje ve středu 28. listopadu, kdy Opava hostí pražskou Spartou.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/pohar/clanek/1041960-fotbal-on-line-raketovy-nastup-slavie-dukla-dostava-lekci-od-teplic.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Raketový nástup Slavie, Dukla dostává lekci od Teplic"

Post a Comment

Powered by Blogger.