Search

HOKEJ ON-LINE: Liberec udeřil! Připraví Tygři soupeři další debakl? Sparta hájí vedoucí pozici

Radek Petrášek, ČTK

Druhý Liberec doma bodoval sedmkrát za sebou a na Zlín pod Ještědem umí. Porazil ho tam šestkrát v řadě, naposledy Bílí Tygři před vlastními fanoušky padli s Berany v lednu 2015. Prodlouží Severočeši úspěšnou sérii, nebo Zlín po dvou zápasech bez bodu zabere?

Litvínov čekají v podkrušnohorském derby Karlovy Vary, které před reprezentační pauzou vyhrály sedm z posledních osmi duelů. Naopak Verva se soužila, když z posledních čtyř zápasů vytěžila jen dva body.

Kometa proti Pardubicím bodovala sedmkrát za sebou. Doma navíc Brňané září, už pět zápasů tam neprohráli. V sestavě Komety se už objeví nová posila, americký obránce Nicholas Schaus. Ten extraligu dobře zná z působení v Pardubicích v sezoně 2016/17. Teď se Dynamu postaví jako soupeř.

Sparta hájí vedoucí příčku v tabulce proti Mladé Boleslavi. Bruslařskému klubu se na ledě Pražanů dlouhodobě nedaří - naposledy tam Středočeši uspěli v září 2015, od té doby následovalo sedm jejich porážek.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1041395-hokej-on-line-liberec-uderil-pripravi-tygri-souperi-dalsi-debakl-sparta-haji-vedouci-pozici.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "HOKEJ ON-LINE: Liberec udeřil! Připraví Tygři soupeři další debakl? Sparta hájí vedoucí pozici"

Post a Comment

Powered by Blogger.