Search

Možná si s trenérem Realu vyměním sako, žertoval trenér Vrba

Fotbalisté Viktorie Plzeň pod jeho vedením předvedli před dvěma týdny v Madridu výkon, za který se rozhodně nemusejí stydět. Ve středu trenér Pavel Vrba, který v úterý odpovídal na předzápasové tiskové konferenci na otázky novinářů, povede svůj tým proti Realu Madrid znovu. Tentokráte před natěšenými fanoušky zaplněné plzeňské Doosan Areny.  

Ukázal vám zápas s Realem v Madridu cestu, jak se dostat do jeho obrany a případně ho porazit?

Hra Madridu je jasná – vždycky chce dominovat, soupeře přehrávat, a my hledáme způsob, jak kvalitu Realu překonat. Hráči dostanou všechny potřebné informace a my se budeme se snažit Real překvapit.

Před šesti lety přijelo do Plzně Atlético Madrid a prohrálo tady 1:0. Myslíte si, že by se podobný výsledek mohl opakovat?

Já bych byl moc rád, kdyby se opakoval (směje se).

V evropských pohárech jste doma sedm zápasů po sobě neprohráli. Může to hrát v motivaci hráčů nějakou roli?

To ale byly zápasy Evropské ligy, Liga mistrů je něco jiného. Je to jiná soutěž s jinými týmy. Kdybychom měli takovou bilanci v Champions League, tak bych řekl ano, to by nám mohlo pomoci. Samozřejmě bychom byli rádi, kdybychom si neporazitelnost udrželi. Budeme rádi za každý bod.

Jak těžké bude nahradit zraněného útočníka Michaela Krmenčíka, který v Lize mistrů vstřelil dvě branky CSKA Moskva?

Michael je klíčovým hráčem naší ofenzivy a jeho zranění nám situaci zkomplikovalo. Na druhou stranu, ať se ukáží Chorý s Řezníčkem, kteří teď dostanou více prostoru než předtím, když byl Michael zdravý. Myslím, že v týmu máme hráče, kteří udělají všechno pro to, aby ho nahradili. Ať ve středu ukáží, že je to správné, že jsou v Plzni.

Může ovlivnit pravou stranu sestavy Viktorie fakt, že za Real nenastoupí zraněný Marcelo?

To, že Marcelo do Plzně nepřijel, naši sestavu ovlivnit může.

Utkání s Realem je velká událost, mluví se o něm jako o zápasu století v historii Viktorie. Jak se vám před tak důležitým zápasem spí?

Před zápasem se většinou vyspím dobře. Problémy mám spíše po utkání, kdy jsem plný emocí a spánek přichází až v ranních hodinách.

Po tom, co jste převedli v prvním zápase na Santiagu Bernabéu, myslíte teď na body více než před prvním zápasem v Madridu?

Já hlavně vím, na co máme. A doufám, že v prvním zápase se hlavně hráči přesvědčili, na co mají. Na druhou stranu, víme, proti komu hrajeme.

Hráči si v tak velkých zápasech mění dresy. Co má na památku trenér?

Možná bych si mohl s trenérem Realu vyměnit košili nebo sako, byla by to taková novinka. Budu o tom přemýšlet. Navrhněte to trenérovi Realu (obrátí se na novináře), že bychom něco podobného mohli předvést. Jenom doufám, že mu moje velikost saka bude sedět (smích).

Let's block ads! (Why?)

https://www.denik.cz/fotbal-zajimavosti/mozna-si-s-trenerem-realu-vymenim-sako-zertoval-vrba-20181106.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Možná si s trenérem Realu vyměním sako, žertoval trenér Vrba"

Post a Comment

Powered by Blogger.