Search

Real v Česku ONLINE: Tým už je v Plzni, podpisy rozdal Ramos a mladíci

AKTUALIZOVAT

14:05 - Na hráče Realu čekal před hotelem zástup fanoušků, ale podpisy rozdávali pouze mladíci Marco Asensio a Sergio Reguilon. Jeden věnoval těsně před vchodem do hotelu i kapitán týmu Sergio Ramos. Ostatní hráče rychle zamířili do hotelu. Od Garetha Balea se fanouškům dočkalo alespoň omluvného gesta.

Fanouškům se před příjezdem na hotel v Plzni podepsal Marco AsensioFanouškům se před příjezdem na hotel v Plzni podepsal Marco Asensio

14:00 - ŽIVĚ: Real dorazil do Plzně

13:55 - Do hotelu už dorazili někteří členové vedení Realu, před chvíli šel dovnitř hotelu i clen vedení Viktorie Plzeň František Mysliveček. Vzápětí dorazil i klubový autobus s hráči.

13:30 - VIDEO: Podívejte se na přílet Realu do Prahy. Několik fanoušků, kteří vyčkávali na hráče kvůli autogramům přímo na letišti, ale mělo smůlu.

Hvězdný Real už je v Česku! Bale a spol. přiletěli do Prahy, fanoušci čekali marně
1080p 720p 360p

13:20 - V Plzni před hotelem, kde bude Real ubytovaný, už čekají fanoušci a lovci autogramů. Výprava by měla dorazit během několika desítek minut.

Fanoušci čekají před plzeňským hotelem, kde budou bydlet hráči Realu MadridFanoušci čekají před plzeňským hotelem, kde budou bydlet hráči Realu Madrid

13:16 - GALERIE: Klubové letadlo nechal Real doma. Do Prahy přiletěl se španělskou leteckou společností.

Letadlo s týmem Realu Madrid na ploše pražského letištěLetadlo s týmem Realu Madrid na ploše pražského letiště

12:54 - Až nyní fotbalisté Realu podle fotografky deníku Sport, která situaci mapuje na místě, opustili letadlo a nasedají do přistaveného klubového autobusu.

12:10 - Letecký speciál Realu Madrid už přistál na pražském letišti. Autobus najel na přistávací plochu, kde by měl hráče vyzvednout hned u letadla a nabrat směr Plzeň.

12:00 - Na přílet výpravy Realu Madrid už čeká na pražském letišti klubový autobus, který dorazil až ze Španělska.

Autobus čeká na přílet fotbalistů Realu Madrid na pražském letištiAutobus čeká na přílet fotbalistů Realu Madrid na pražském letišti

10:30 - Naposledy přiletěl Real do ČR před 17 lety

9:40 - Fotbalistům Realu Madrid budou v Plzni chybět obránci Marcelo, Raphaël Varane a Daniel Carvajal. Defenzivní opory dnes neodcestovaly s výpravou "Bílého baletu". Levý bek Marcelo, který před dvěma týdny pomohl gólem k domácí výhře 2:1 nad Plzní, doléčuje svalové zranění a společně se stoperem Varanem a pravým obráncem Carvajalem se připravuje individuálně. Nový trenér úřadujících vítězů LM Santiago Solari je však raději nechal doma. Do Prahy neodletěli ani další zranění hráči Realu obránce Jesús Vallejo a útočník Mariano Díaz. Kromě této pětice bude mít Solari k dispozici všechny opory včetně kapitána a stopera Sergia Ramose, záložníků Luky Modriče a Toniho Kroose nebo útočníků Garetha Balea a Karima Benzemy.

9:25 - Odlet z Madridu

Hráči Realu Thibaut Courtois, Casemiro a Vinícius před odletem do ČeskaHráči Realu Thibaut Courtois, Casemiro a Vinícius před odletem do Česka

9:00 - Cirkus kolem Realu: luxusní hotel, 200 novinářů, televizní exper Roberto Carlos

V Champions League už Plzeň hostila Barcelonu, AC Milán, Bayern Mnichov či Manchester City, ale Real je zkrátka nejvíc. Příjezd třináctinásobného vítěze Ligy mistrů a jejího úřadujícího obhájce představuje pro západočeský klub událost století.

„Důležitý je fakt, že se s Realem Madrid hraje v Plzni, zatímco s Barcelonou a AC Milán se hrálo v pražském Edenu. Nejdůležitější je ale skutečnost, že Real svou vlastní historií a úspěchy je nejúspěšnějším a nejslavnějším fotbalovým klubem na světě,“ připomíná kronikář českého mistra Pavel Hochman.

„Pro mě to je jeden z největších zápasů v kariéře. Hrát na Realu, který vyhrál tolikrát Ligu mistrů, a přivítat je doma, to je ohromný svátek a zážitek pro všechny. Na tohle člověk bude vzpomínat do konce života,“ dodává kapitán Roman Hubník.

Výprava „bílého baletu“ přistane dnes odpoledne v Praze na letišti Václava Havla, odkud se po dálnici přepraví do Plzně, kde se podle informací deníku Sport ubytuje v hotelu Courtyard by Marriott. Čtyřhvězdičkový komplex dělí od areálu Doosan Areny vpodstatě jen čtyřproudová silnice a na podzim zde bydlela například i pražská Sparta. Jen pro zajímavost – CSKA Moskva, první soupeř Plzně v letošní Lize mistrů, složil hlavu v hotelu Golden Fish.

Dnes má Real v 18.15 na stadionu tiskovou konferenci, kam dorazí prozatímní trenér Santiago Solari a vybraný hráč, v 19.00 pak startuje předzápasový trénink. To už bude samozřejmě ze strany pořádajícího klubu vše připraveno a nachystáno.

„Zápasu s Realem se věnujeme intenzivně posledních čtrnáct dní, je to ve všem větší než při obvyklém utkání Ligy mistrů a jde se víc do detailu. Odpovídá to zkrátka významu, jaký náš nejbližší soupeř má,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. 

Na zítřejší utkání se akreditovalo na dvě stě novinářů z celého světa včetně klubové televize španělského velkoklubu, která si jako experta přiveze legendárního beka Roberta Carlose.

8:30 - Real před odvetou v Plzni povolal mladíky

 

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-liga-mistru/349566/real-v-cesku-online-tym-uz-je-v-plzni-podpisy-rozdal-ramos-a-mladici.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Real v Česku ONLINE: Tým už je v Plzni, podpisy rozdal Ramos a mladíci"

Post a Comment

Powered by Blogger.