Search

Real v Plzni ONLINE: 200 novinářů, jako televizní expert dorazí Carlos

AKTUALIZOVAT

10:30 - Naposledy přiletěl Real do ČR před 17 lety

9:40 - Nominace Realu na zápas v Plzni - chybí Marcelo, Varane i Carvajal

9:25 - Odlet z Madridu

Hráči Realu Thibaut Courtois, Casemiro a Vinícius před odletem do ČeskaHráči Realu Thibaut Courtois, Casemiro a Vinícius před odletem do Česka

9:00 - luxusní hotel, 200 novinářů, televizní exper Roberto Carlos

V Champions League už Plzeň hostila Barcelonu, AC Milán, Bayern Mnichov či Manchester City, ale Real je zkrátka nejvíc. Příjezd třináctinásobného vítěze Ligy mistrů a jejího úřadujícího obhájce představuje pro západočeský klub událost století.

„Důležitý je fakt, že se s Realem Madrid hraje v Plzni, zatímco s Barcelonou a AC Milán se hrálo v pražském Edenu. Nejdůležitější je ale skutečnost, že Real svou vlastní historií a úspěchy je nejúspěšnějším a nejslavnějším fotbalovým klubem na světě,“ připomíná kronikář českého mistra Pavel Hochman.

„Pro mě to je jeden z největších zápasů v kariéře. Hrát na Realu, který vyhrál tolikrát Ligu mistrů, a přivítat je doma, to je ohromný svátek a zážitek pro všechny. Na tohle člověk bude vzpomínat do konce života,“ dodává kapitán Roman Hubník.

Výprava „bílého baletu“ přistane dnes odpoledne v Praze na letišti Václava Havla, odkud se po dálnici přepraví do Plzně, kde se podle informací deníku Sport ubytuje v hotelu Courtyard by Marriott. Čtyřhvězdičkový komplex dělí od areálu Doosan Areny vpodstatě jen čtyřproudová silnice a na podzim zde bydlela například i pražská Sparta. Jen pro zajímavost – CSKA Moskva, první soupeř Plzně v letošní Lize mistrů, složil hlavu v hotelu Golden Fish.

Dnes má Real v 18.15 na stadionu tiskovou konferenci, kam dorazí prozatímní trenér Santiago Solari a vybraný hráč, v 19.00 pak startuje předzápasový trénink. To už bude samozřejmě ze strany pořádajícího klubu vše připraveno a nachystáno.

„Zápasu s Realem se věnujeme intenzivně posledních čtrnáct dní, je to ve všem větší než při obvyklém utkání Ligy mistrů a jde se víc do detailu. Odpovídá to zkrátka významu, jaký náš nejbližší soupeř má,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. 

Na zítřejší utkání se akreditovalo na dvě stě novinářů z celého světa včetně klubové televize španělského velkoklubu, která si jako experta přiveze legendárního beka Roberta Carlose.

8:30 - Real před odvetou v Plzni povolal mladíky

 

8:00 GALERIE: Jak vypadal zápas v Madridu?

Hráči Realu Thibaut Courtois, Casemiro a Vinícius před odletem do Česka
Hráči Realu Thibaut Courtois, Casemiro a Vinícius před odletem do Česka

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-liga-mistru/349566/real-v-plzni-online-200-novinaru-jako-televizni-expert-dorazi-carlos.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Real v Plzni ONLINE: 200 novinářů, jako televizní expert dorazí Carlos"

Post a Comment

Powered by Blogger.