Search

Šilhavý donominoval do reprezentace pět hráčů, vypadli Zmrhal s Kopicem

Jaroslav Šilhavý musel upravit nominaci pro nadcházející přátelské utkání s Polskem v Gdaňsku a poslední duel Ligy národů se Slovenskem v pražském Edenu. Ze hry jsou totiž křídelníci Jaromír Zmrhal a Jan Kopic. Mezi nově povolanými je debutant Martin Doležal a dále Patrizio Stronati, Jan Skalák, Ladislav Krejčí a Martin Frýdek.

dnes 13:36

SDÍLEJ:

Před doplněním kádru měl reprezentační trenér k dispozici jediného typického útočníka, kterým byl Patrik Schick. Dalo se tedy očekávat, že alespoň jednoho hroťáka ještě povolá a volba padla na jabloneckého Martina Doležala. Ten je typově podobný Michaelu Krmenčíkovi a ve 28 letech je to pro něj premiérová pozvánka do nároďáku.

Stoper Baníku Patrizio Stronati sice už v nominaci byl, na svoji premiéru však také stále ještě čeká. Dalším hráčem je defenzivní štít Sparty Martin Frýdek. Ten si zahrál naposledy na přípravném turnaji v Číně, takže se v reprezentaci neobjevil osm měsíců.

Další dva povolaní hráči čekali na nominaci ještě déle. Jsou jimi Jan Skalák a Ladislav Krejčí. Na ty padla volba zejména kvůli zraněním Zmrhala s Kopicem. Oba brázdí zahraniční soutěže – Skalák pečlivě upravené britské trávníky v druholigovém Millwallu a Ladislav Krejčí zkouší štěstí pro změnu v italské Bologni. 

Jedno místo je ještě volné

Zatím má Šilhavý v nominaci 22 hráčů, což však ještě není finální číslo. „Honzu Kopice i Jardu Zmrhala bohužel vyřadily zdravotní problémy, stejná situace je také u některých dalších hráčů ze seznamu náhradníků. Také proto je jedno místo v nominaci nadále neobsazeno, čekáme na výsledky zdravotních vyšetření. V tuto chvíli je v nominaci 19 hráčů a 3 brankáři, finální seznam bychom rádi měli k dispozici před pondělním odpoledním tréninkem,“ dodal sedmapadesátiletý kouč.

Autor: Lukáš Foff

Autor: Redakce

Let's block ads! (Why?)

https://www.denik.cz/fotbal-zajimavosti/silhavy-donominoval-do-reprezentace-pet-hracu-vypadli-zmrhal-s-kopicem-20181112.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Šilhavý donominoval do reprezentace pět hráčů, vypadli Zmrhal s Kopicem"

Post a Comment

Powered by Blogger.