Search

HOKEJ ON-LINE: S Třincem je zase zle - Sport.cz

Porážka po samostatných nájezdech 1:2 s Magnitogorskem, tak vkročili hokejisté Třince do Spengler Cupu ve středu. Dnes Oceláři měří síly s finským týmem KalPa Kuopio (stav 1:2, skóre otevřel syn slavného otce Ruuttu, stav se neměnil po šanci Kuopia, která se dlouho řešila u videa, srovnal Gernát, Kalpu poslal znovu do vedení Texier). Potkávají se dvě mužstva, která hrají na nejstarším klubovém turnaji na světě poprvé. Utkání můžete sledovat v podrobné on-line reportáži na Sport.cz. Vysílá ČT Sport.

Gian Ehrenzeller, ČTK/AP

V aktuálně probíhajícím ročníku finské ligy soupeř Ocelářů odehrál 34 utkání, ve kterých nasbíral 45 bodů a je na průběžném jedenáctém místě tabulky. Český tým Tispsport extralize vévodí - 29 zápasů a 60 bodů.

V těchto dnech ale hráči myslí na zápasy a úspěch v Davosu. "Myslím si, že jsme hráli skvělý hokej, nemyslím, že byl vidět nějaký markantní rozdíl mezi Magnitogorskem a námi. Kluci si dokázali, že mohou hrát s nejlepšími evropskými týmy, tohle nás může posunout zase dál," zhodnotil pro klubový web premiéru trenér Jiří Raszka.

Co předvede český tým ve čtvrtek? Vítězové dvou tříčlenných skupin postoupí přímo do semifinále, týmy z druhých a třetích míst čekají v sobotu čtvrtfinálové duely.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/1055291-hokej-on-line-s-trincem-je-zase-zle.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "HOKEJ ON-LINE: S Třincem je zase zle - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.