Search

ONLINE: Česko - Švýcarsko, dvacítka vstupuje do mistrovství světa - iDNES.cz

Česko - Švýcarsko, sledujte ONLINE

Trenérský tým provedl ještě před Vánoci zeštíhlení kádru, z něhož vypadli obránci Martin Hugo Haš z Tappary Tampere, Libor Zábranský mladší z Kelowny z WHL a útočník Matěj Blümel z Waterloo z USHL. Ve Varaďově výběru zůstalo 25 hráčů - tři brankáři, osm beků a čtrnáct útočníků. 

MS do 20 let

Program

„Uvažujeme o tom, že by to pro začátek bylo šest obránců a dvanáct útočníků. Nevíme, co se může stát na začátku turnaje, jestli budeme muset doplnit obránce nebo útočníky. Nechci samozřejmě přivolávat nějaká zranění,“ řekl asistent Aleš Krátoška webu hokej.cz.

Vedení českého týmu se vedle Martina Kauta z Colorada Eagles (farma Colorada Avalanche), Martina Nečase z Charlotte (Carolina) a Filipa Zadiny z Grand Rapids (Detroit) snažilo získat také dalšího útočníka Filipa Chytila. Ten však na rozdíl od uvolněného tria nehrál v AHL, ale v prvním týmu New York Rangers, takže šance na jeho účast je minimální.

Let's block ads! (Why?)

https://hokej.idnes.cz/online-souhrn-hokej-mistrovstvi-sveta-do-20-let-2019-cesko-svycarsko-1co-/reprezentace.aspx?c=A181226_194451_reprezentace_zele

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Česko - Švýcarsko, dvacítka vstupuje do mistrovství světa - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.