Search

ONLINE: Hradec se přetahuje se Zlínem, Olomouc hostí Kometu - iDNES.cz

29. kolo extraligy ONLINE

Lídr tabulky z Třince má zatím pohodlný osmibodový náskok, takže jej nemusí tolik mrzet účast na Spengler Cupu. Oceláři dohrají svůj duel s Karlovými Vary 15. ledna.

Vedoucí trojku se snaží dohnat Vítkovice, které stejně jako jejich dnešní soupeř z Mladé Boleslavi zvítězily v posledních dvou střetnutích. Sparťané zakončují pětizápasovou šňůru zápasů na kluzištích soupeřů v Plzni, jež je zároveň sousedem Pražanů v extraligové tabulce.

Chomutov - Liberec 2:4

Liberecký střelec a nejproduktivnější ligový hráč Marek Kvapil sice v minulém kole vyšel poprvé po 23 duelech bodově naprázdno, proti Chomutovu se ale znovu zapsal do statistik. Jeho přesilovková trefa v závěru prvního dějství ale byla jen odpovědí na gól chomutovského Vantucha.

Efektivitu v přesilových hrách si ovšem Bílí Tygři přenesli i do další části, když z dorážky v početní výhodě otáčel skóre Lenc. Poté musel vyrovnávacímu tlaku čelit liberecký gólman Will, který nestačil až na golfák Dietze. Remízový stav strhli na stranu favorita Ordoš a v samotném závěru Ševc. Liberec zvítězil venku poprvé po šesti prohrách v řadě.

Branky a nahrávky: 15. Vantuch (Duda, Tomica), 35. Dietz (Vantuch, Flemming) - 18. M. Kvapil (Filippi, Ševc), 21. Lenc (Birner, Filippi), 52. Ordoš (L. Krenželok), 59. Ševc (L. Krenželok). Rozhodčí: Pavlovič, Hribik - Brejcha, D. Jelínek. Vyloučení: 3:5. Využití: 0:2. Třetiny: 1:1, 1:1, 0:2. Diváci: 4 214.

Chomutov: Peters - Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Štich, Antropov - T. Svoboda, V. Růžička ml., Koblasa - J. Stránský, Kevin Klíma, J. Sklenář - Duda, Vantuch, Tomica - J. Havel, Klhůfek, Marjamäki. Trenéři: V. Růžička st., Martínek a J. Šťastný.

Liberec: Will - Stříteský, Derner, Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc - L. Hudáček, Redenbach, Birner - Lenc, Filippi, M. Kvapil - Valský, P. Jelínek, L. Krenželok - Ordoš, J. Vlach, M. Zachar. Trenéři: Pešán a P. Augusta.

Let's block ads! (Why?)

https://hokej.idnes.cz/souhrn-extraliga-29-kolo-hokej-online-dvl-/hokej.aspx?c=A181226_084445_hokej_zele

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Hradec se přetahuje se Zlínem, Olomouc hostí Kometu - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.