Search

Anketa: Věříte, že Radim Žondra přepadl Petru Kvitovou? - tn.cz

Už je to přes dva roky, co na svět vyšla zpráva, že byla Petra Kvitová přepadena a útočník ji ošklivě pořezal ruku. Ihned se rozjelo rozsáhlé pátrání a v květnu policie zadržela prvního a jediného podezřelého. Radima Žondru. A ač ho Kvitová označila za viníka, jeho odsouzení není vůbec jasné.

Žondrova advokátka hned na prvním soudním jednání uvedla, že má její klient neprůstřelné alibi. V době útoku se měl nacházet na stavbě v Napajedlech, což potvrdilo i několik svědků včetně stavbyvedoucího a majitele stavby. I toto alibi má svoje „Ale“.

14

GALERIE: Radim Žondra je obžalovaný z útoku na Petru Kvitovou

Zdroj: Profimedia

Radim Žondra - muž podezřelý z útoku na Petru Kvitovou - 3

Hodnocení:


Nedaří se sehnat stavební deník, který si Žondra vedl, ve kterém by mělo být uvedeno, jestli byl Žondra v daný den na stavbě a co za práci dělal. Na staveništi byl zřízen i čipový a kamerový systém, Žondrovi to ale nepomůže. V polovině prosince byl systém kvůli změnám nefunkční. Zachránit ho tak mohl zachránit kontrolní den, který na 20. 12. 2016 připadl. Na ani jedné z fotografií se ale Žondra nenachází.


Pomoci obžalovanému se pokusila na úterním jednání i jeho přítelkyně Žaneta Zelená. "Ten den ráno jel do práce do Napajedel, choval se naprosto běžně, celé dopoledne jsme si psali zprávy,“ prozradila. Jelikož tou dobou měli oba jiný vztah, všechny SMS zprávy smazali. Měly by být ale dohledatelné přes operátora.


Žondra navíc na stavbu do Napajedel jezdil právě přes Prostějov, kde byla Kvitová napadena. Nic tedy nemůže vyvrátit to, že by se Žondra cestou do práce u Kvitové zastavil.


Jasno by mohlo být už na začátku února, kdy se dostaví na jednání osobně i Petra Kvitová, která je momentálně na turnaji v Austrálii.

Let's block ads! (Why?)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/anketa-verite-ze-radim-zondra-prepadl-petru-kvitovou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Anketa: Věříte, že Radim Žondra přepadl Petru Kvitovou? - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.