Search

Domluveno. Posila z Bahrajnu zamíří do Edenu! - Sport.cz

Vlastimil Vacek, Právo

Na sociální síti o tom informoval předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík a také agentura Sport Invest, která hráče zastupuje.

Hilál, jenž se momentálně s Bahrajnem chystá na mistrovství Asie, se stal čtvrtou zimní posilou Slavie, byť jaro ještě v jejím dresu nestráví. Před ním už aktuální lídr ligové tabulky získal záložníky Lukáše Masopusta s Petrem Ševčíkem a obránce Alexe Krále.

"Hilál se stává poslední zimní posilou Slavie. Jarní část ligy zůstane na hostování v současném klubu Bohemians. Slavia naplnila klíčové body své přestupové strategie a hráčský kádr pro jarní část ligy považuje za uzavřený," uvedl Tvrdík na twitteru. Na jak dlouho Slavia s Hilálem podepsala smlouvu, neuvedl.

„Kádr není nafukovací. Mapujeme trh, všechno se vyvíjí. Vždy někdo vystřelí a je důležité posoudit, zda může týmu pomoci a jaký může být jeho progres," pronesl Trpišovský směrem k angažmá reprezentanta Bahrajnu, o jehož příchodu jednal s vedením Bohemians šéf Slavie Tvrdík a sportovní ředitel Jan Nezmar.

Júsuf Hilál na podzim vstřelil v dresu Bohemians 1905 v nejvyšší soutěži pět branek. Do systému trenéra Trpišovského bude aktivním pojetím pasovat. „Júsuf představuje jedno ze jmen, které jsme v průběhu podzimu hodně sledovali. Útočníků na trhu je málo. On má skvělé dispozice, hodně se nám svým projevem líbil. Jedná se o hráče, jehož bychom si chtěli pro budoucnost zavázat," dodal Trpišovský. Bahrajnský reprezentant také skutečně ještě stráví jaro na hostování v kádru Bohemians v Ďolíčku.

„S aktuálním kádrem jsme spokojení. Soustředíme se spíše na hráče, kteří by dorazili v letním období. Nebo klidně i později. Jde prostě o hráče pro budoucnost Slavie," vysvětloval Trpišovský.

Při pohledu na Prahu zasypanou sněhem byl rád, že může s týmem vyrazit na jih Evropy. „V Edenu máme jedno tréninkové hřiště a jednu starší umělku, tudíž bychom museli za tréninky hodně cestovat. Klimatické podmínky jsou navíc složité. Jsem moc rád, že nám vedení umožnilo zařadit do přípravy dvě soustředění v teple," lebedil si Trpišovský.

První soustředění ve Španělsku bude kondiční, následně na přelomu ledna a února absolvuje Slavia herní kemp v Portugalsku. „V Marbelle to bude o vytrvalostní a silové složce, hodně se zaměříme na intenzivní hry s míčem. Všechno je třeba upravit, protože na přípravu máme jen pět a půl týdne," připomínal Trpišovský, že kvůli změně formátu začne jarní část domácí nejvyšší soutěže už druhý únorový víkend.

„Zvolili jsme dva zahraniční kempy s jedním meziblokem v Praze, kdy absolvujeme nejrůznější zdravotní testy a současně se představíme v přípravném utkání fanouškům. Hráči navíc budou mít šanci být alespoň krátkou chvíli s rodinami," komentoval podobu přípravy Trpišovský.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1057403-domluveno-posila-z-bahrajnu-zamiri-do-edenu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Domluveno. Posila z Bahrajnu zamíří do Edenu! - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.