Search

Hronek měl dva body, Detroit ale opět padl a chystá se tasit další českou zbraň - Sport.cz

Tim Fuller, Reuters

Hronek si v NHL drží slušnou produktivitu, po návratu z farmy má ve třech zápasech stejný počet bodů. Ani jeho příspěvek však neodvrátil čtvrtou prohru Red Wings v řadě.

Minesota na ledě Detroitu vedla po brankách Kunina a Greenwaye 2:0 po první třetině. Po Hronkově nahození svou tečí snížil stav Tyler Bertuzzi, Wild kontrovali v polovině zápasu brankou Erika Staala. Začátkem třetí třetiny pak na konečných 2:3 z pohledu Red Wings upravil skóre Mantha, jemuž na tvrdou střelu nabíjel Hronek.

Český bek strávil na ledě téměř 20 minut a vedle dvou kanadských měl navzdory porážce i jeden plusový bod.

Trenér Detroitu Jeff Blashill, i v reakci na další prohru, hned po utkání oznámil, že premiéru v NHL v neděli proti San Jose zažije český ofenzivní talent a šestka posledního draftu Filip Zadina, kterému se na farmě v Grand Rapids poslední dobou daří, v sezoně pak má ve 44 utkáních 30 bodů (15+15).

Nosková přihrávka k výhře nepřispěla

Šňůru bez gólu utnul na patnácti zápasech finský střelec Patrik Laine, jeho dvě branky pomohly Winnipegu porazit 6:3 Vegas. Hokejisté Jets se po předchozích třech porážkách posunuli na první místo Centrální divize.

Pro Golden Knigts naopak střetnutí znamenalo třetí prohru za sebou, jednu asistenci si v jejich dresu připsal český forvard Tomáš Nosek.

Čtyři vítězství v řadě těší hokejisty Calgary, jež opět vzadu jistil obrozený Mike Smith, který pustil jen jednu střelu z 26 a pomohl Flames porazit Anaheim 2:1. Calgary má před San Jose tříbodový náskok na čele Pacifické divize.

Colorado přehrálo 5:3 Chicago. Už ve dvacátém utkání za sebou bodoval útočník Chicaga Patrik Kane. V zatím nejdelší sérii této sezony Kane nasbíral 43 bodů (17+26). Colorado vyhrálo čtvrtý z posledních pěti duelů.

Ještě na začátku týdne sbíral body v dresu Ottawy, teď ji Matt Duchene na soupisce Columbusu pomohl porazit 3:0. Ani jedna z jeho tří střel cestu do branky Senators nenašla. Ottawa už v NHL nedosáhla na gól více než 125 minut v kuse.

NHL:
Ottawa - Columbus 0:3
Chicago - Colorado 3:5
Calgary - Anaheim 2:1
Detroit - Minnesota 2:3
Vegas - Winnipeg 3:6

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/1075899-hronek-mel-dva-body-detroit-ale-opet-padl-a-chysta-se-tasit-dalsi-ceskou-zbran.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Hronek měl dva body, Detroit ale opět padl a chystá se tasit další českou zbraň - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.