Search

Ledecká získala stříbro v paralelním obřím slalomu na snowboardu - Sport.cz

Snowboardistka Ester Ledecká byla druhá v paralelním obřím slalomu Světového poháru v čínském Secret Garden, kde se v roce 2022 pojede olympijský závod her v Pekingu. V boji o 18. triumf v seriálu SP v kariéře prohrála ve finále s německou soupeřkou Ramonou Hofmeisterovou.

Vlastimil Vacek, Právo

Olympijská vítězka na snowboardu i na lyžích Ledecká nadále povede hodnocení obřího slalomu a dostala se i do čela v průběžném pořadí paralelních disciplín. Tři závody před koncem sezony útočí na čtvrtý velký glóbus v řadě.

Ledecká tradičně ovládla kvalifikaci, tentokrát před úřadující mistryní světa Němkou Selinou Jörgovou. Ve vyřazovacích jízdách jezdila v červené trati. Na začátku předčila Nizozemku Michelle Dekkerovou a ve čtvrtfinále Rusku Milenu Bykovovou.

V semifinále rozhodla vyrovnanou jízdu s Polkou Aleksandrou Krolovou o pět desetin. Ve finále na razantně jedoucí bronzovou olympijskou medailistku Hofmeisterovou nestačila, v půlce ztrácela už skoro sekundu, v závěru sice stahovala, ale prohrála o čtyři desetiny.

V neděli je v Secret Garden na pořadu paralelní slalom, který pojede třiadvacetiletá Ledecká v této zimě poprvé.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/lyzovani/clanek/1075913-ledecka-ziskala-stribro-v-paralelnim-obrim-slalomu-na-snowboardu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Ledecká získala stříbro v paralelním obřím slalomu na snowboardu - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.