Search

Návrat biatlonové královny? Koukalová zaskočila fanoušky - NOVA Sport - tn.cz

Svůj poslední závod odjela Gabriela Koukalová v březnu 2017 v norském Oslu. Od té doby se stalo mnoho věcí. Záhadné zranění lýtek jí v červnu vyřadilo z letní přípravy a bolest ji nepřestala trápit ani v průběhu sezony.

16

GALERIE: Gábina Koukalová si pěkně vystřelila z manžela

Zdroj: Profimedia

Gabriela Koukalová - 2

Hodnocení:

Mezitím se rozpoutala mediální bitva mezi Koukalovou a šéftrenérem Ondřejem Rybářem. Právě on se změnami tréninkového režimu podle ní mohl za její problémy. Koukalová se do olympijských her nedokázala uzdravit a na vytoužené zlato tak nemohla zaútočit.


Poté vydala nejpopulárnější česká biatlonistka knihu „Jiná“ a rozvířila vody v biatlonovém světě. Kromě přiznání o bulimii a anorexii se opřela i do svých reprezentačních kolegů. Návrat do stopy a reprezentace v tu chvíli nepřipadal v úvahu.


Jenže teď Koukalová své fanoušky napíná čím dál tím víc. "Člověk by nikdy neměl říkat nikdy," prozradila těsně před závody v Novém Městě na Moravě. A teď přišla další indicie. A může za to návrat Jaromíra Jágra!


„Džegr je jen jeden. Velký respekt, jak je schopný se udržovat ve fyzické kondici pro vrcholový sport i ve svých 47 letech. Já bych skoro mohla být jeho dcera. Především je ale sám sobě velkým motivátorem. Tím by nám měl být všem příkladem, a to nejen ve sportu,“ smekla na facebooku před hokejovou legendou.


 

Jarda se rozhodl naskočit zpět podle jeho aktuálního pocitu. A mé aktuální pocity? Ráda bych vše rozsekla do konce května,“ překvapila své fanoušky. Definitivní konec to tak ještě nemusí být. Na další pokračování si ale ještě chvíli počkáme.

Let's block ads! (Why?)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/navrat-biatlonove-kralovny-koukalova-zaskocila-fanousky.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Návrat biatlonové královny? Koukalová zaskočila fanoušky - NOVA Sport - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.