Search

Ostuda české tenistky! Zapírala, poté se soupeřkám vysmála - tn.cz

Že ji neznáte? Není se čemu divit. Ve 35 letech ji patří až 478. příčka ve dvouhrách, Voráčová se ale zaměřuje na čtyřhru, ve které jí patří 84. pozice a vyhrála už deset turnajů.


Na turnaji v Budapešti se ale zviditelnila natolik, že o ní neví už jen její soupeřky, ale také tenisová veřejnost. Bohužel za to nemůže její skvělý výkon na hřišti. Se Španělkou Garciovou nastoupila v prvním kole proti dvojici Honová- Rodionovová a uřízla si pořádnou ostudu.


Utkání došlo až do třetího setu, takzvaného match tiebreku, ve kterém se hraje na deset vítězných míčků. Voráčová s Garciovou vedly 1:0 a v tu chvíli přišel klíčový okamžik, na který se jen tak nezapomene.


Voráčová trefila míček rámem rakety, od kterého se odrazil do hlavy a zpátky za síť. „Dva nula,“ zahlásil umpirový rozhodčí a malér byl na světě. Voráčová se otočila zády k síti a s úsměvem se vracela za svou parťačkou, se kterou se celé situaci smály.


„Řekni, jak to bylo!“ pokřikovaly soupeřky na Voráčovou a nevěřily vlastním očím. Až po chvíli obě pochopily, že se česká tenistka opravdu nepřizná. Australskou dvojici tento nesportovní moment natolik vykolejil, že prohrávaly 5:0 dříve, než si to vůbec dokázaly uvědomit.


Voráčová s Garciovou nakonec vyhrály 10:3. Jejich soupeřky jim to ale vůbec nepřály. U sítě si s nimi dokonce odmítly potřást rukou a poděkovaly pouze rozhodčímu. A ještě chvíli poté na sebe pokřikovaly.


„Doufám, že dneska půjde do postele s dobrými pocity ze sebe sama a z dnešního férového vítězství,“ napsala frustrovaná Rodionovová krátce po zápase na facebook. „Tahle holka je vynikající hlavičkářka. Jestli si myslíte, že se ke »gólu« přiznala, tak jste vedle. Otočila se a s partnerkou se tomu všemu chechtaly,“ dodala Australanka.

Let's block ads! (Why?)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/ostuda-ceske-tenistky-zapirala-pote-se-souperkam-vysmala.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Ostuda české tenistky! Zapírala, poté se soupeřkám vysmála - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.