Search

Neymar ustřelil: U videa sedí čtyři chlápci, kteří nerozumí fotbalu - iDNES.cz

Rozhodla penalta v nastavení, kterou rozhodčí Damir Skomina odhalil na videozáznamu. Dalotovu střelu zastavil ve výskoku rukou Kimpembe, který paží jednoznačně zvětšil objem svého těla.

Přesto Neymar v emocích vyťukal na Instagram vzkaz: „Jak to mohl být pokutový kop, když to Kimpembeho trefilo do zad?“

„Je to ostuda! Dali k videu čtyři chlápky, kteří vůbec nerozumí fotbalu. To jsem neviděl,“ rozčiloval se.

Paris St. Germain sice od roku 2011 patří k nejbohatším klubům světa a v domácí soutěži vyhrává v poslední době takřka se zavřenýma očima. Jenže vytoužený úspěch v Lize mistrů je stále v nedohlednu. Maximem zůstává čtvrtfinále, které hrál naposledy v roce 2016. Od té doby vždy narazil už o kolo dřív.

2017: 4:0 a 1:6 s Barcelonou.

2018: 1:3 a 1:2 s Realem Madrid.

2019: 2:0 a 1:3 s Manchesterem United.

„Je to hanba. Byli jsme ve formě, ale zase jsme skončili předčasně. Prosím fanoušky, aby nám odpustili,“ litoval kapitán Thiago Silva, který se slovinskému rozhodčímu snažil klíčový na hřišti penaltový verdikt vymluvit.

„Ta situace byla padesát na padesát, a přece strašně nelogická: vždyť míč po střele Dalota mířil vysoko nad bránu,“ kroutil hlavou kouč Thomas Tuchel.

Po zkušeném Carlu Ancelottim a energickém Unai Emerym je mladý Němec dalším pařížským trenérem, kterému se nepovedlo splnit sen katarských majitelů: prorazit v Lize mistrů.

„Je to obrovské zklamání, vůbec nechápu, jak se to mohlo stát,“ řekl pro deník L´Equipe šéf klubu Násir Chelajfí. „Rozhodně musíme něco změnit, ale trenérovi věříme. Všechna rozhodnutí musíme učinit s chladnou hlavou.“

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/neymar-paris-st-germain-manchester-united-video-penalta-liga-mistru.A190307_112258_fot_pohary_jic

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Neymar ustřelil: U videa sedí čtyři chlápci, kteří nerozumí fotbalu - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.