Search

Shiffrinová je po prvním kole slalomu v čele, Capová po parádní jízdě jde do druhého kola - Sport.cz

Favorizovaná Američanka Mikaela Shiffrinová vede po prvním kole slalom Světového poháru ve Špindlerově Mlýně. Za čtyřnásobnou mistryní světa v této disciplíně je na druhém místě s odstupem 37 setin vteřiny Švýcarka Wendy Holdenerová, třetí místo patří už s více než sekundovou ztrátou Fridě Hansdotterové ze Švédska. Vítězka pátečního obřího slalomu Petra Vlhová je čtvrtá. Skvěle si vedla také česká reprezentantka Gabriela Capová, jenž figuruje na průběžném 19. místě.

Giovanni Auletta, ČTK/AP

Vlhová se v krkonošském středisku spustila mezi branky se startovním číslem jedna. Hned za ní jedoucí Shiffrinová, už jistá vítězka celkového pořadí slalomu i celého Světového poháru, ji však jednoznačně předčila o 1,33 vteřiny. Slovenskou hvězdu posléze překonaly ještě dvě soupeřky, na třetí Hansdotterovou ale Vlhová ztrácí jen pět setin.

Petra Vlhová ze Slovenska na trati prvního kola Světového poháru ve slalomu ve Špindlerově Mlýně.

Giovanni Auletta, ČTK/AP

Výborným výkonem se prezentovala s vyšším startovním číslem 34 česká jednička letošní slalomové sezony Gabriela Capová, která se zařadila na 19. místo a bude útočit na svůj nejlepší kariérní výsledek. Druhé kolo pojede i 24. Martina Dubovská, debutující Klára Pospíšilová jízdu nedokončila.

Druhé kolo začne v krkonošském areálu ve 13:30.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/lyzovani/clanek/1081218-shiffrinova-je-po-prvnim-kole-slalomu-v-cele-capova-po-paradni-jizde-jde-do-druheho-kola.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Shiffrinová je po prvním kole slalomu v čele, Capová po parádní jízdě jde do druhého kola - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.