Search

FOTBAL ONLINE: Slavia se jde poprat o senzaci! Nastoupí opět bez útočníka, nehraje ani Stoch - Sport.cz

Fotbalisté pražské Slavie nastoupí ve čtvrtek v Londýně k odvetě čtvrtfinále Evropské ligy proti Chelsea. Přestože lídr české ligy před týdnem doma po vyrovnaném průběhu prohrál gólem z 86. minuty 0:1, na slavném stadionu Stamford Bridge by proti velkému favoritovi ještě rád zabojoval o postup do semifinále. Zápas začíná ve 21:00, vysílá jej ČTsport a sledovat jej můžete rovněž v podrobné online reportáži na Sport.cz.

Vlastimil Vacek, Právo

V základní sestavě slávistických fotbalistů pro večerní odvetu čtvrtfinále Evropské ligy na hřišti Chelsea překvapivě chybí bývalý hráč londýnského klubu Miroslav Stoch, který začne jen na lavičce. Ani na střídačce není zraněný obránce Vladimír Coufal, kvůli zdravotním problémům chybí také Josef Hušbauer.

Místo Coufala nastoupí na pravém kraji obrany jinak hlavně stoper Ondřej Kúdela. Jde o jednu ze tří změn v základní sestavě Slavie oproti prvnímu utkání před týdnem, v němž Pražané gólem v 86. minutě prohráli 0:1. Druhou je zařazení Tomáše Součka, který si odpykal trest za žluté karty, další pak nasazení Jaromíra Zmrhala místo Petera Olayinky.

Chelsea tentokrát postavila do útoku od začátku svoji největší hvězdu Edena Hazarda. Blues nastoupí v této sestavě: Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, Luiz, Emerson - Kanté, Kovačič, Barkley - Pedro, Giroud, Hazard.

Slávisté usilují o první postup do semifinále evropských pohárů od roku 1996 a celkově druhý.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/1095375-fotbal-online-slavia-se-jde-poprat-o-senzaci-nastoupi-opet-bez-utocnika-nehraje-ani-stoch.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ONLINE: Slavia se jde poprat o senzaci! Nastoupí opět bez útočníka, nehraje ani Stoch - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.