Search

Krvavé svědectví! Fotka ukázala, co český zápasník udělal přítelkyni - tn.cz

Čtyřiatřicetiletý Penz není žádným obyčejným bitkařem z ulicie, ale poměrně zkušeným zápasníkem, který je známý po celém Česku.

Bohužel podle webu extra.cz, který poskytl i následující fotografii, měl své bojové umění praktikovat i na přítelkyni. Ta se pro změnu proslavila ve filmech pro dospělé.

"Byl to křik, jako když někoho vraždí. Mluví se tady o tom, že když na místo dorazila policie, ten útočník vyskočil oknem,“ popsal stejnému zdroji svědek.
 

Tomáš Penz měl zde napadnout přítelkyni
Zdroj: extra.cz

Policie označila Penze na svých internetových stránkách jako nebezpečnou osobu a vyzývá veřejnost, aby se ho nepokoušel nikdo zadržet, protože může být nebezpečný a raději zavolali na linku 158.

Tomáš Penz je střední postavy, má modré oči a nosí bradku. Naposledy se fanouškům MMA představil v lednu na turnaji GCF 47 v Nymburku, kde prohrál hned v prvním kole. Celkově má za sebou Penz 24 zápasů, ze kterých jich 11 vyhrál. Životní zápas absolvoval Penz v prosinci roku 2017, kdy se v pražské O2 areně postavil Makhmudu Muradovi. Uzbek ale českého bijce umlátil v poslední minutě prvního kola.

Let's block ads! (Why?)

https://sport.tn.nova.cz/clanek/krvave-svedectvi-fotka-ukazala-co-cesky-zapasnik-udelal-pritelkyni.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Krvavé svědectví! Fotka ukázala, co český zápasník udělal přítelkyni - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.