Search

MS v hokeji 2019: Hokej, reprezentace, Česko, Německo, Karlovy Vary: Češi jdou do odvety s Němci s Bartošákem v brance - Sport.cz

Den po těsném vítězství 5:4 nad Německem čeká českou hokejovou reprezentaci v rámci Euro Hockey Challenge druhý zápas se stejným soupeřem. V brance dostává příležitost Patrik Bartošák, trenér Miloš Říha se rozhodl udělat i další čtyři změny v sestavě. Utkání začalo v Karlových Varech v 17:20, podrobnou online reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Slavomír Kubeš, ČTK

V obraně nahradí Vojtěcha Mozíka Jan Štencel z Komety Brno. První tři útoky zůstanou ve stejném složení jako ve středu, v tom čtvrtém se sejde trio, který první duel vynechalo - Lukáš Rousek, Radim Zohorna a Martin Zaťovič. Jako třináctý forvard bude připraven Ondřej Beránek.

„Chceme, aby se nám s dostatečným prostorem ukázali všichni hráči, než třeba někoho pošleme domů," řekl trenér Miloš Říha.

Hráči národního týmu následně dostanou třídenní volno a znovu se sejdou v pondělí v Nitře. Tam by se k týmu měli připojit i plzeňští útočníci Jan Kovář s Milanem Gulašem a rovněž Jakub Voráček a Radko Gudas z Philadelphie.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/ms2019/clanek/1095168-hokej-online-nemci-hned-v-uvodu-zaskocili-cechy-uz-je-ale-srovnano.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "MS v hokeji 2019: Hokej, reprezentace, Česko, Německo, Karlovy Vary: Češi jdou do odvety s Němci s Bartošákem v brance - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.