Search

Slávisté Souček a Ševčík jsou v ideální sestavě Evropské ligy - iDNES.cz

Ševčík dal na Stamford Bridge dokonce dva góly a byl také v nominaci na nejlepšího hráče týdne, ale tuto cenu nakonec získal jiný dvoubrankový střelec Pedro z Chelsea.

Souček, který vedl Slavii jako kapitán, se ve 26. minutě trefil hlavou z Ševčíkova rohového kopu. Ševčík na začátku druhého poločasu dvěma přesnými střelami vývoj čtvrtfinále zdramatizoval. Pražané ale už v Londýně víc nestihli a v součtu s domácí prohrou 0:1 vypadli.

Z Chelsea se do nejlepší jedenáctky týdne EL společně s Pedrem, jenž se proti Slavii blýskl dvěma brankami a dvěma asistencemi, dostal i jeho spoluhráč Olivier Giroud. Francouzský útočník vstřelil jednu branku.

Ideální sestava odvetných zápasů čtvrtfinále Evropské ligy

podle UEFA

Neto (Valencie) - Danny da Costa, Makoto Hasebe (oba Frankfurt), Mouctar Diakhaby, Lato (oba Valencie) - Tomáš Souček (Slavia), Daniel Parejo (Valencie) - Filip Kostič (Frankfurt), Petr Ševčík (Slavia), Pedro - Olivier Giroud (oba Chelsea).

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/tomas-soucek-petr-sevcik-slavia-idealni-sestava-evropske-ligy.A190419_171028_fot_pohary_tof

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Slávisté Souček a Ševčík jsou v ideální sestavě Evropské ligy - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.