Search

Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík už se na Twitteru rozloučil s bekem Delim - Aktuálně.cz

Obránce Simon Deli míří z pražské Slavie do FC Bruggy. Belgický vicemistr by měl za sedmadvacetiletého fotbalistu Pobřeží slonoviny zaplatit podle deníku Sport zhruba 2,5 milionu eur (64 milionů korun), což je výstupní klauzule v hráčově smlouvě. Deli má v Edenu kontrakt ještě na jeden rok.

Slávisté doufali, že se jim povede velkou oporu udržet, ale marně. I když přestup ještě není oficiálně uzavřen, šéf klubu Jaroslav Tvrdík už se na Twitteru s Delim rozloučil.

"Napsal jsi mi, že jsem více než Tvůj šéf, že jsem jako Tvůj táta. A že nyní potřebuješ moje požehnání na cestu za novými výzvami. Je to hrozně těžké, Simone, budeš nám hrozně chybět. Ale máš právo udělat to nejlepší pro svoji rodinu a štěstí. V Edenu budeš vždy doma, Titáne!" napsal Tvrdík.

Deli přišel do Slavie v lednu 2015 ze Sparty a s červenobílými získal dva ligové tituly i dvě vítězství v domácím poháru. Podílel se také na letošním postupu do čtvrtfinále Evropské ligy.

Zájem o něj měli podle médií rovněž Glasgow Rangers, ale nakonec ho získají Bruggy. V belgickém mužstvu má nahradit nizozemského stopera Stefana Denswila, který minulý týden přestoupil do Boloni. V obraně patnáctinásobného mistra Belgie se Deli setká s bývalým spoluhráčem ze Slavie Ukrajincem Eduardem Sobolem, který přišel před týdnem na roční hostování ze Šachtaru Doněck.

Let's block ads! (Why?)

https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/sef-slavie-uz-se-na-twitteru-rozloucil-s-bekem-delim/r~7137fcf4a2dc11e9b7740cc47ab5f122/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík už se na Twitteru rozloučil s bekem Delim - Aktuálně.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.