Search

TOUR ONLINE: Galeje začínají! Brutální stoupání trhá peloton, jak se drží Kreuziger? - Sport.cz

Na cyklistické Tour de France dnes čeká jezdce první alpská etapa se třemi stoupáními do výšky přes 2000 metrů. Během 208 kilometrů z Embrunu do Valloire, které mohou notně zamíchat pořadím, budou cyklisté muset postupně zdolat vrcholy Vras, Izoard a Galibier. Dnešní etapu sledujte od 11:25 na Eurosportu nebo online na Sport.cz.

Christian Hartmann, Reuters

Průběžné pořadí vede po 17 etapách Francouz Julian Alaphilippe o 1:35 minuty před britským obhájcem Geraintem Thomasem. Třetí Nizozemec Steven Kruijswijk je zpět o dalších 12 sekund. Jediný český jezdec v pelotonu Roman Kreuziger je na 15. místě.

Tour de France 18. den


Dnešní etapa je ideální příležitostí pro vrchaře. Zde můžou prokázat své schopnosti a talent v těžké etapě v Alpách. Budou muset vystoupat do výšky až dvou tisíce metrů a to na třech různých místech. To je na letošní Tour velmi ojedinělé a výjimečné. Hlavními cíli budou postupně vrcholy Vras, Izoard a Galibier," říká ředitel závodu Christian Prudhomme.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/1127295-tour-online-galeje-zacinaji-brutalni-stoupani-trha-peloton-jak-se-drzi-kreuziger.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TOUR ONLINE: Galeje začínají! Brutální stoupání trhá peloton, jak se drží Kreuziger? - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.