Search

TENIS ONLINE: Kvitová se rozjela. V akci budou i Bouzková, Strýcová a další Češky - Sport.cz

Během druhého dne tenisového US Open jde do akce šest českých tenistek. Vzájemný duel čeká v úterý v prvním kole nasazenou šestku Petru Kvitovou a Denisu Allertovou, jež do hlavní soutěže závěrečného grandslamu sezony postoupila z kvalifikace. Zápas začal v 17:05 na kurtu číslo 17, Kvitová vyhrála první set 6:2. Následně od 20:30 by měla kurt číslo 14 nastoupit Marie Bouzková, jejíž soupeřkou bude Australanka Tomljanovicová. Kateřina Siniaková a Barbora Strýcová by měly rozehrát své duely od 22:00. Jako poslední pak zasáhne do hry Kristýna Plíšková. Všechny zápasy můžete sledovat v podrobných online reportážích na Sport.cz, vybrané duely vysílá Eurosport 1 a 2.

Aaron Doster, Reuters

České derby mezi Kvitovou a Allertovou zahájí v 17:00 SELČ program na kurtu číslo 17, což je čtvrtý největší dvorec areálu ve Flushing Meadows. Dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová má od jara problémy s předloktím levé ruky a po Wimbledonu absolvovala jen jeden zápas v Cincinnati, který prohrála.

Zbylé čtyři české tenistky se představí až v závěru dne. Marie Bouzková bude hrát s Australankou Aljou Tomljanovicovou a program na svých kurtech budou uzavírat Barbora Strýcová s Alionou Bolsovovou ze Španělska, Kateřina Siniaková s Rumunkou Soranou Cirsteaovou a Kristýna Plíšková s Francouzkou Diane Parryovou.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/tenis/us-open/clanek/1136275-tenis-online-kvitova-se-rozjela-v-akci-budou-i-bouzkova-strycova-a-dalsi-cesky.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TENIS ONLINE: Kvitová se rozjela. V akci budou i Bouzková, Strýcová a další Češky - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.