Search

Tenis - US Open | TENIS ONLINE: Češky v akci. O 3. kolo US Open hraje Plíšková, chystá se Muchová - Sport.cz

Dnes 17:49 - New York/Praha

Dvě české tenistky se ve středu představí v zápasech druhého kola US Open. Karolína Plíšková zahájí v 18 hodin program na kurtu Arthura Ashe duelem proti Mariam Bolkvadzeové z Gruzie, Karolínu Muchovou čeká na dvorci číslo čtyři třetí zápas v pořadí proti Sie Šu-wej z Tchaj-wanu. Oba zápasy můžete sledovat v podrobných reportážích na Sport.cz.

 

Eduardo Munoz Alvarez, ČTK/AP

Turnajová trojka Plíšková, která se řadí mezi favoritky turnaje, se na úvod trápila s krajankou Terezou Martincovou a zvítězila až ve dvou tie-breacích. Nyní ji čeká další hráčka z kvalifikace, která v žebříčku WTA figuruje na začátku třetí stovky.

Wimbledonská čtvrtfinalistka Muchová, jež při svém loňském debutu v New Yorku došla do 3. kola, má se Sie Šu-wej pozitivní bilanci. Jediný vzájemný zápas na tvrdém povrchu v Dauhá letos ve dvou setech vyhrála.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/tenis/us-open/clanek/1136929-tenis-online-cesky-v-akci-o-3-kolo-us-open-hraje-pliskova-chysta-se-muchova.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Tenis - US Open | TENIS ONLINE: Češky v akci. O 3. kolo US Open hraje Plíšková, chystá se Muchová - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.