Search

Tenis - US Open | TENIS ONLINE: Muchová v první sadě soupeřku smetla! Kvitová musí otáčet - Sport.cz

Tři české tenistky dnes na US Open usilují o postup do 3. kola. Jako první na kurt v 17:00 nastoupuje Petra Kvitová proti Andree Petkovicové, na stejný čas je naplánován duel Karolíny Muchové s deblovou parťačkou Barbory Strýcové Tchaj-wankou Sie Šu-wej. Jako poslední z českých hráček se cca. v 19:00 představí Kristýna Plíšková v duelu s Belgičankou Elise Mertensovou. Vybraná utkání vysílá Eurosport. Všechna utkání sledujte na Sport.cz online.

Kevin Hagen, ČTK/AP

Již ve středu ve večerních hodinách měla ke svému zápasu druhého kola US Open nastoupit proti Tchaj-wance Sie Šu-wej Karolína Muchová. Zápas byl však stejně jako řada dalších kvůli dešti odložen, a tak na duel olomoucké rodačky dojde dnes.

Muchová a Sie Šu-wej se na okruhu potkaly jen jednou. Stalo se tak v letošním roce v osmifinále turnaje v Dauhá, kde se z vítězství radovala třiadvacetiletá Češka. Vítězku duelu čeká prestižní duel s třiadvacetinásobnou grandslamovou šampionkou Serenou Williamsovou.

Ve stejný čas, tedy v 17:00, začíná na kurtu číslo 11 duel Petry Kvitové s Němkou Andreou Petkovicovou. Česká tenistka má se svou soupeřkou vyrovnanou bilanci 5:5, naposledy si potkaly během loňského Australian Open, kdy se z vítězství po dramatickém průběhu 6:3, 4:6 a 10:8 radovala jednatřicetiletá Němka. Dvojnásobná wimbledonská šampionka si na úvod poradila s krajankou Denisou Allertovou (6:2, 6:4), její soupeřka pak s Rumunkou Buzarnescuovou (6:3, 6:4).

Co ztratit nemá Kristýna Plíšková v souboji s favorizovanou Belgičankou Elise Mertensovou. Obě hráčky se na okruhu střetly jen jednou a to v letošním roce v Dauhá, kde slavila výhru 6:2, 7:6 Mertensová.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/tenis/us-open/clanek/1137336-tenis-online-muchova-v-prvni-sade-souperku-smetla-kvitova-musi-otacet.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Tenis - US Open | TENIS ONLINE: Muchová v první sadě soupeřku smetla! Kvitová musí otáčet - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.