Search

Basketbal MS 2019 | Austrálie - Česko: Skvělá zpráva! Klíčový člen českého týmu se zapojil do tréninku, proti Austrálii chce hrát - Sport.cz

Ng Han Guan, ČTK/AP

"Zkoušel jsem s kotníkem při tréninku hýbat. Naši fyzioterapeuti a doktor mi dávají prakticky nonstop péči. Chci do zápasu nastoupit a být případně připravený, i když to není úplně stoprocentní," řekl Schilb po tréninku.

Lékař českého týmu Pavel Říman v úterý po přeletu z Šen-čenu do Šanghaje viděl naději na Schilbův start proti Austrálii jen v případě nenadálého zlepšení přes noc. Na start do konce turnaje dával naději okolo šedesáti procent, ale upozornil, že záleží hlavně na samotném hráči, jak se rozhodne.

Blake Schilb (vpravo) utkání pro zranění nedohrál

Ng Han Guan, ČTK/AP

Chci týmu pomoci nejlépe, jak dokážu, říká Schilb

"Až naše tažení mistrovstvím skončí, ať už to dopadne jakkoliv, nechci mít žádné výčitky. Chci týmu pomoci nejlépe, jak to dokážu. O mém startu se rozhodne až krátce před zápasem," uvedl Schilb.

Výron kotníku utrpěl v sobotním vítězném utkání proti Brazílii. Kvůli zranění přišel o pondělní duel s Řeckem, po kterém Češi i přes porážku 77:84 díky následnému vítězství USA nad Brazílií slavili postup mezi nejlepších osm týmů turnaje.

https://www.facebook.com/Sport.cz/posts/10162375210720644

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/basketbal/clanek/1141468-skvela-zprava-bojovnik-schilb-se-zapojil-do-treninku-proti-australii-chce-hrat.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Basketbal MS 2019 | Austrálie - Česko: Skvělá zpráva! Klíčový člen českého týmu se zapojil do tréninku, proti Austrálii chce hrát - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.