Search

FORMULE 1 ONLINE: Leclerc v Singapuru útočí na třetí vítězství za sebou - Sport.cz

Překvapivá sobota byla nejlepší pozvánkou na neděli. Kvalifikaci na Velkou cenu Singapuru formule 1 vyhrál Charles Leclerc z Ferrari a potřetí za sebou odstartoval do závodu z prvního místa. Druhý na okruhu Marina Bay skončil obhájce titulu a vedoucí jezdec šampionátu Lewis Hamilton z Mercedesu. Závod začal ve 14:10 SELČ, přímý přenos vysílá Sport1, online reportáž můžete sledovat na Sport.cz. V čele zatím platí pořadí z kvalifikace.

Vincent Thian, ČTK/AP

Profil trati měl podle papírových předpokladů vyhovovat vozům mistrovského Mercedesu, ale Ferrari všechny zaskočilo. V kvalifikaci italské stáji dlouho patřila první dvě místa a mezi Leclerca a Sebastiana Vettela se až díky poslednímu pokusu dokázal vklínit Hamilton.

Leclerc ovládl kvalifikaci časem 1:36,217 a navázal na dobré výkony z předchozích dvou závodů v Belgii a Itálii, v nichž si po startech z pole position dojel i pro vítězství.

Leclerc tak může po triumfech ve Spa a v Monze útočit na třetí vítězství za sebou. Poslední dvě Velké ceny Singapuru vyhrál Hamilton a celkem má na okruhu Marina Bay stejně jako čtyřnásobný mistr světa Vettel rekordní čtyři triumfy.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/moto/formule1/clanek/1145163-formule-1-online-leclerc-v-singapuru-utoci-na-treti-vitezstvi-za-sebou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FORMULE 1 ONLINE: Leclerc v Singapuru útočí na třetí vítězství za sebou - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.