Search

Nesmyslný risk! Mladík ho zaplatil v ringu životem - Sport.cz

Svět boxu se ponořil do smutku, příčinou je další tragické úmrtí v ringu! Bulharský boxer Boris Stančov zemřel při zápasu v Albánii poté, co se v pátém kole duelu pérové váhy s domácím Arditem Muržou v rohu zhroutil. Život 21letému borci nezachránily ani okamžitá pomoc záchranářů a snaha lékařů po převozu do nemocnice. Příčinou úmrtí bylo podle prvních informací srdeční selhání.

Twitter

Šokující na celém tragickém případu je ale skutečnost, že Stančov údajně boxoval pod cizí identitou, na licenci svého bratrance a profesionálního boxera Isuse Veličkova! Sám neměl s profesionálním boxem velké zkušenosti, píše list The Mirror.

Proto došlo k faux pas, kdy šéf světové boxerské organizace WBC Mauricio Sulaiman kondoloval na oficiálním webu rodině k úmrtí Veličkova. Ten sám později přiznal, že Stančov boxoval na jeho licenci už od roku 2018, protože chtěl mít čistý záznam bez porážek. WBC nyní důrazně žádá Bulharskou profesionální unii boxu o vysvětlení.

Tragédie. Boxerský vicemistr světa prohrál bitvu o život

Nejnovější tragédie je dalším případem úmrtí v ringu v krátké době. V červenci zemřel na následky krvácení do mozku ruský reprezentant Maxim Dadašev, týž měsíc podlehl zraněním hlavy třiadvacetiletý argentinský boxer lehké váhy Hugo Alfredo Santillan.

Tragédie! Zraněním z ringu podlehl další profesionální boxer

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/ostatni/clanek/1145943-nesmyslny-risk-mladik-ho-zaplatil-v-ringu-zivotem.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nesmyslný risk! Mladík ho zaplatil v ringu životem - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.