Search

Strýcová na turnaji ve Wu-chanu nestačila na Halepovou - Sport.cz

Barbora Strýcová skončila na turnaji v čínském Wu-chanu ve druhém kole po prohře s favorizovanou Rumunkou Simonou Halepovou 3:6 a 2:6. Bývalé světové jedničce a dvojnásobné grandslamové vítězce podlehla třiatřicetiletá česká tenistka pošesté v řadě. Kristýna Plíšková zdolala Italku Jasmine Paoliniovou 6:4, 6:4 a postoupila do druhého kola turnaje v Taškentu, který v roce 2016 vyhrála.

Twitter

Strýcová, která od deblového triumfu ve Wimbledonu vede žebříček ve čtyřhře, v obou setech vždy třikrát neudržela servis a sama z osmi brejkbolů proměnila dva.

Halepovou ze sedmi vzájemných duelů porazila jen v tom prvním v roce 2010. Od té doby rodačka z Plzně nezískala proti letošní wimbledonské šampionce a vítězce loňského French Open ani jeden set.

Kristýna Plíšková začala v Taškentu vítězně

Kristýna Plíšková zdolala Italku Jasmine Paoliniovou 6:4, 6:4 a postoupila do druhého kola turnaje v Taškentu, který v roce 2016 vyhrála. Úvodní zápas sedmadvacetiletá česká tenistka zvládla na čtvrtém turnaji WTA za sebou, a to znovu ve dvou setech, na všech pak ale další vítězství nepřidala.

Kristýna Plíšková, sestra světové dvojky Karolíny, před třemi lety v uzbecké metropoli získala jediný titul na okruhu. Proti Paoliniové splnila roli favoritky po třetím mečbolu za hodinu a 20 minut. Pomohla si sedmi esy.

Turnajová pětka se o postup do čtvrtfinále utká s Polkou Katarzynou Kawaovou, maximem Plíškové v této sezoně je dubnové semifinále na antuce v Luganu.

WU-CHAN (tvrdý povrch, dotace 2 828 000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Halepová (4-Rum.) - Strýcová (ČR) 6:3, 6:2
Kuzněcovová (Rus.) - Sie Šu-wej (Tchaj-wan) 6:2, 7:6 (7:5)
Rybakinová (Kaz.) - Džabúrová (Tun.) 6:1, 6:7 (3:7), 6:2
TAŠKENT (tvrdý povrch, dotace 250 000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Kristýna Plíšková (5-ČR) - Paoliniová (It.) 6:4, 6:4
Parmentierová (Fr.) - Kruničová (Srb.) 6:1, 6:2

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/tenis/clanek/1145873-strycova-na-turnaji-ve-wu-chanu-nestacila-na-halepovou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Strýcová na turnaji ve Wu-chanu nestačila na Halepovou - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.