Search

Trapas na galavečeru FIFA. Mourinho odešel z pódia uprostřed rozhovoru - Sport.cz

Flavio Lo Scalzo, Reuters

Na galavečeru FIFA se ukázaly největší hvězdy současného fotbalového světa včetně Lionela Messiho, Virgila van Dijka, Kyliana Mbappého, Jürgena Kloppa, Sergia Ramose, Luky Modriče a mnoha dalších.

Nechyběl ani známý portugalský stratég Mourinho, který je po vyhazovu z Manchesteru United doposud bez angažmá.

Uznávaný trenér, který v současnosti pracuje pro televizní stanici Sky Sports jako fotbalový odborník, uváděl před publikem jednu z předávaných cen. Pak přišel na řadu rozhovor a pohledná moderátorka se vytasila hned na úvod s podivnou otázkou.

Fotbalistou roku Messi, uniká Ronaldovi. Ale nejhezčí gól nedal, vyhrály nůžky osmnáctiletého mladíka

„Představte si, že jste v blízké budoucnosti a lidstvo objevilo život na jiných planetách. A hrálo by se něco jako meziplanetární mistrovství," uvedla moderátorka zdlouhavě svou otázku a výraz obávaného bouřliváka fotbalových laviček hovořil za vše.

„Dokážete si představit, kdo by byl nejlepším koučem pro výběr planety Země?" dostala se žena konečně k dotazu a šestapadesátiletý rodák ze Setúbalu se rozhlížel po divadle. „Trenéři bez práce: já, Fabio Capello, Zenga a další, ale já jsem kandidát," řekl těsně předtím, než opustil tazatelku a nechal ji na pódiu osamocenou tváří v tvář trapnému momentu.

„Ok, děkuji za upřímnost, měl byste tu zůstat! Proč chcete odejít?" pokřikovala ještě žena na Mourinha mizícího za oponou a všem bylo jasné, že tahle vsuvka se moc nepovedla.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/1145915-trapas-na-galaveceru-fifa-mourinho-odesel-z-podia-uprostred-rozhovoru.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Trapas na galavečeru FIFA. Mourinho odešel z pódia uprostřed rozhovoru - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.