Search

Liberec - Slavia 0:3, jasná záležitost lídra, dva góly zařídil Škoda - iDNES.cz

Slávisté se dobře naladila na úterní závěrečný duel v Lize mistrů v Dortmundu. V tabulce už mají čtrnáctibodový náskok, vyhráli šestnáctý z devatenácti ligových zápasů.

A mrzet je nemusí, že záložník Souček v závěru první půle za stavu 2:0 neproměnil penaltu, svou už třetí v ročníku, což je rekord. Kopl ji mizerně do středu bránu, brankář Nguyen na radu asistenta Marka Čecha zůstal stát. Čech za to, že opustil vymezenou zónu před lavičkou a doběhl až k bránu, dostal žlutou kartu.

ONLINE

Utkání jsme sledovali minutu po minutě

Hosté rychle vedli. První gól dal už po sedmi minutách Škoda, který po centru Stancia přeskočil Kačarabu. Ve 23. minutě Škoda sklepl centr Olayinky do náběhu Traorého, ten střílel z první k tyči. Třetí branku vstřelil po krásné kombinaci Ševčík, někdejší záložník Liberce.

Slavia dosud v Liberci vyhrála jednou z předchozích pěti duelů, jednou byli úspěšní domácí a tři zápasy skončily remízou jako ten poslední v květnu.

V letošním ročníku první vzájemný zápas v Edenu skončil výhrou slávistů 1:0, gól dal Masopust. Hrálo se bez diváků.

Tentokrát měl Liberec k bodům daleko, přestože nehrál úplně špatně. Ale několik nadějných útoků zazdili hráči kvůli špatné předfinální a finální fázi. Vyloženou šanci měl Malinský, který po chybě Coufala běžel sám na Koláře.

Když už byl slávistický gólman mino hru, střelu Peška v druhém poločasu z prázdné brány vyhlavičkoval Kúdela.

Domácí se museli obejít bez hostujících slávistů Musy, Baluty a Kuchty, jejich startu bránila dohoda klubů.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicWh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2ZvdGJhbC9wcnZuaS1saWdhL3Nsb3Zhbi1saWJlcmVjLXNsYXZpYS1wcmFoYS0xOS1rb2xvLWZvcnR1bmEtbGlnYS5BMTkxMjA2XzExNTUzNl9mb3RiYWxfbWlu0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Liberec - Slavia 0:3, jasná záležitost lídra, dva góly zařídil Škoda - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.