Search

McGregor ještě ani nevstoupil do klece a už mu UFC plánuje titul - tn.cz

Bývaly dvojnásobný šampion a ikona současného MMA Conor „The Notorious“ McGregor (21-4-0) před časem ohlásil návrat do klece. Ve svém comebacku 18. ledna 2020 se postaví UFC veteránovi Donaldu „Cowboy“ Cerronemu (36-13-1 NC).
 

I přesto, že zápasil za poslední tři roky jen dvakrát, a z toho vyhrál jen duel s Eddie Alvarezem (30-7-1 NC), kde získal druhý titul v lehké váze (do 70 kg), vedení UFC už plánuje jeho odvetný zápas s jedním z nejlepších bojovníků Chabibem Nurmagomedovem (28-0-0). „Jestli Conor porazí Cowboye a Chabib zdolá Tonyho, tak se může těšit na odvetu velmi brzo,“ řekl Dana White v rozovoru pro BT Sport.

Vše tak záleží na výsledcích zápasu v prvním kvartálu 2020. Kromě návratu legendy se v dubnu proti sobě postaví i neporažený dagestánský orel Chabib Nurmagomedov (28-0-0) a neortodoxní Tony Ferguson (25-3-0).

Případnou odvetu mezi Chabibem a Conorem by chtěl vidět snad každý fanoušek MMA. Na druhou stranu se objevily i názory, že Ir si takovou šanci nezaslouží. Vždyť poslední dobou na sebe upozorňuje spíše chováním mimo zákon než sportovními výsledky.

 

Odvetný zápas o titul lehké váhy mezi Nurmagomedovem a McGregorem by byl pro UFC továrnou na peníze. A tak je pochopitelné, že je bývalý šampion protlačován, byť v usilování o titul není na řadě.

Proti Chabibovi v roce 2018 předvedl dobrý výkon. Ačkoli prohrál ve 4. kole, je historicky první, kdo dokázal Dagestánci sebrat v kleci kolo. Během MMA kariéry zvládl i profesionální zápas v boxu proti Floydu Mayweatherovi Jr. (50-0-0), nicméně ani ten nevyhrál.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZWh0dHBzOi8vc3BvcnQudG4ubm92YS5jei9jbGFuZWsvbWNncmVnb3ItamVzdGUtYW5pLW5ldnN0b3VwaWwtZG8ta2xlY2UtYS11ei1tdS11ZmMtcGxhbnVqZS10aXR1bC5odG1s0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "McGregor ještě ani nevstoupil do klece a už mu UFC plánuje titul - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.