Search

Milan Škoda ozdobil dvěma góly svůj debut v turecké fotbalové lize - Sport.cz

Çaykur Rizespor, Twitter

Fanoušci Slavie si možná povzdechnou, že mohl Milan Škoda dál válet v sešívaném dresu v Edenu. Jenže vršovický klub zkušeného snajpra pustil do ciziny a útočník hned na začátku tureckého angažmá ukazuje, že mu to pořád pálí. V barvách Rizesporu se trefil hned dvakrát, Škodův tým vyhrál 2:0 a český útočník je za hvězdu.

První velká chvíle Škody, který nastoupil v základní sestavě, přišla dvacet minut před koncem, když dostal do pokutového území přihrávku z pravého křídla. Míč se jako první snažil odehrát obránce, jenže jej nezasáhl dobře a k zakončení se protlačil zkušený Čech. Jeho první ránu zblízka gólman zneškodnil, dorážka do odkryté sítě už ale znamenala gólovou radost.

Škodova premiéra v Turecku: Cenný výsledek proti gigantovi i gratulace k narozeninám

Pět minut před koncem pak pro změnu český útočník skóroval poté, co dostal přihrávku z levého křídla. Ukázal spoluhráči, kam si přeje dostat míč a ten mu ho do daného prostoru skutečně naservíroval. Bývalý střelec Slavie pak sám před gólmanem nezaváhal a prostřelil brankáře. Rizespor tak slaví výhru 2:0.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMigAFodHRwczovL3d3dy5zcG9ydC5jei9mb3RiYWwvZXZyb3Bza2UtbGlneS9jbGFuZWsvMTE4MzYyOC1taWxhbi1za29kYS1vemRvYmlsLWR2ZW1hLWdvbHktc3Z1ai1kZWJ1dC12LXR1cmVja2UtZm90YmFsb3ZlLWxpemUuaHRtbNIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Milan Škoda ozdobil dvěma góly svůj debut v turecké fotbalové lize - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.