Search

ONLINE: Litvínov vede na ledě Komety, Pardubice čelí Boleslavi - iDNES.cz

40. kolo extraligy ONLINE

S blížící se uzávěrkou přestupů jsou nejhorší extraligové celky na trhu velmi pilné. Hrozba přímého sestupu pro poslední mužstvo nutí Pardubice i Litvínov (mají oba stejně bodů) do závodů ve zbrojení. 

Dynamo přivábilo z Boleslavi zkušeného Michala Vondrku, nejnovější akvizicí je pak ruský bek Stěpan Zacharčuk. Verva zase přivedla ze zámoří podzimní celebritu Akima Aliua, kterého zviditelnila kauza kolem rasistických projevů trenéra v NHL. Pardubice i Litvínov navíc mají údajně zájem o služby gólmana Patrika Bartošáka, který kvůli psychickým problémům přerušil v listopadu angažmá v Třinci.

Páteční kolo

Zpravodajství

Před posledním duem už jsou navíc jen o bod Vítkovice, které za sebou mají tři porážky z domácího ledu.

Nedělní extraligový program však není jen ve znamení boje o udržení. Vedoucí příčku si chce upevnit Liberec, který v pátek podlehl doma poprvé od konce října. Teď Bílé Tygry čeká Hradec Králové. Čelo tabulky naopak začíná unikat Spartě, jež ztratila tři zápasy z posledních čtyř. Pražané čelí Plzni.

Kladno má na dosah desítku, aby se jí ale Rytíři přiblížili, musí doma porazit silný Třinec s rozjetým Wojtkem Wolskim. To Vary atakují šesté místo zaručující přímý postup do čtvrtfinále, na nějž se Energie může posunout výhrou ve Zlíně.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZGh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2hva2VqL2V4dHJhbGlnYS9vbmxpbmUtZXh0cmFsaWdhLTQwLWtvbG8taG9rZWotc291aHJuLkEyMDAxMjZfMTM1MTU1X2hva2VqX3plbGXSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Litvínov vede na ledě Komety, Pardubice čelí Boleslavi - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.