Search

BIATLON ONLINE: Další šance na medaili je tu! MS pokračuje vytrvalostním závodem žen - Sport.cz

Dnes 13:49 - Anterselva
(Aktualizováno: 14:17)

Biatlonoví fanoušci jsou v pozoru. Cinkne českým barvám na mistrovství světa další medaile? Šance tu je. Po dni volna v úterý v Anterselvě pokračuje biatlonový šampionát vytrvalostním závodem žen na 15 kilometrů. České kvarteto tvoří Markéta Davidová, Eva Kristejn Puskarčíková, bronzová ze sprintu Lucie Charvátová a juniorka Tereza Vinklárková. Závod začíná ve 14:15, z Češek se jako první vydá na trať Kristejn Puskarčíková s devatenáctkou. Závod vysílá ČT sport a sledovat jej můžete v podrobné online reportáži na Sport.cz.

 

Leonhard Foeger, Reuters

Překvapivá medailistka ze sprintu Charvátová, která se ve stíhačce propadla na 42. místo, pojede dlouhý závod na MS potřetí v kariéře. Nejlépe skončila před třemi lety v Oslu na 45. místě. Závod nemá favoritku, titul obhajuje Švédka Hanna Öbergová.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiiwFodHRwczovL3d3dy5zcG9ydC5jei9vc3RhdG5pL2JpYXRsb24vY2xhbmVrLzEyMjM4MTUtYmlhdGxvbi1vbmxpbmUtZGFsc2ktc2FuY2UtbmEtbWVkYWlsaS1qZS10dS1tcy1wb2tyYWN1amUtdnl0cnZhbG9zdG5pbS16YXZvZGVtLXplbi5odG1s0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ONLINE: Další šance na medaili je tu! MS pokračuje vytrvalostním závodem žen - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.