Search

Očekávaný trejd je tady! Plekanec míří do Toronta

Hokejový útočník Tomáš Plekanec byl podle očekávání vyměněn z Montrealu a poprvé tak bude oblékat dres jiného klubu NHL. Kladenský odchovanec míří do Toronta spolu s křídelníkem Kylem Baunem, který působil jen na farmě v Lavalu. Opačným směrem putují rovněž hráči záložního celku - obránce Rinat Valijev a útočník Kerby Rychel. Spolu s nimi se přesouvá do Montrealu také volba ve druhém kole draftu 2018.

Jean-yves Ahern,Reuters

Poprvé během kariéry v NHL bude pětatřicetiletý útočník, jemuž po sezóně vyprší dvouletý kontrakt na celkem 12 miliónů dolarů, oblékat jiný dres než slavných Canadiens.

Držitel stříbra a dvou bronzových medailí z mistrovství světa oblékl dres Montrealu poprvé již v sezóně 2003/04, a přestože se o možnosti jeho výměny spekulovalo již mnohokrát, došlo k ní až nyní. V novém působišti bude hrát pod uznávaným koučem Mikem Babcockem.

Montreal se loučí s klubovou ikonou.

Výrazně si polepší s ohledem na vyhlídky pro zbytek sezóny, neboť Montreal momentálně patří k nejhorším týmům ligy a před poslední čtvrtinou základní části má dvanáctibodové manko na play off. Naproti tomu ambiciózní Maple Leafs jsou ve Východní konferenci druzí o čtyři body za nejlepším týmem soutěže Tampou Bay Lightning.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/966624-ocekavany-trejd-je-tady-plekanec-miri-do-toronta.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Očekávaný trejd je tady! Plekanec míří do Toronta"

Post a Comment

Powered by Blogger.