Search

SENZACE: Němci porazili Kanadu a jsou ve finále. Budou hrát s Rusy

Češi sice v semifinále podlehli Rusku 0:3 a tak o zlato bojovat nebudou. I tak s napětím sledovali druhý semifinálový zápas mezi Kanadou a Německem. V něm překvapivě vyhrál druhý zmíněný tým 4:3. 

Němci už ve čtvrtfinále porazili tým Švédska 4:3 po prodloužení a tím se postarali o první senzaci. Dnes tedy sahají po další. Zápas s Kanadou začali svěřenci trenéra Sturma výborně. Využili přesilovou hru pět na tři, střelecký účet otevřel Brooks Macek.

Po něm zvýšil na 2:0 Matthias Plachta a to ještě nebylo všechno. Další branku přidal Frank Mauer, který v situaci dva na jednoho zakončil fintou, kdy hokejkou mezi nohama nasměřoval kotouč za Poulinova záda. Nedisciplinovanost Němců ale nabídla Kanadě přesilovku, kterou využil Gilbert Brule. Ten však byl o pár minut později vyloučen na 5 minut plus do konce utkání za faul do oblasti hlavy a krku. Mezi tím ještě zvýšil na 4:1 pro Německo Patrick Hager.

Kanada se pak postarala o drama, když dokázala stáhnout na rozdíl jedné branky. Vyrovnat se jí ale nepovedlo a tak se utká s Českou republikou o bronz. Německo si o zlato zahraje s Ruskem.

Let's block ads! (Why?)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/nemecka-senzace-pokracuje-krasny-gol-a-finale-nadohled.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "SENZACE: Němci porazili Kanadu a jsou ve finále. Budou hrát s Rusy"

Post a Comment

Powered by Blogger.