Search

Další rána pro PSG. Neymar může přijít io MS, zdravotní trable řeší také Mbappé

Neymar by svému klubu mohl chybět až tři měsíce, to by znamenalo, že ho čeká boj, aby se stihl připravit na mistrovství světa v Rusku. Určitě tedy vynechá odvetu osmifinále Ligy mistrů s Realem, která je na programu příští týden v úterý.

"Po testech jsme s hráčovým souhlasem rozhodli, že operace bude nejlepší volbou," uvedl pařížský klub v prohlášení bez odhadované délky absence. Tu ale už dříve předpověděl Neymarův otec.

"Rekonvalescence si vyžádá dva a půl až tři měsíce. Přesnější budeme až po operaci," upřesnil lékař reprezentačního týmu Rodrigo Lasmar pro TV Globo.

Brazilce museli odnést na nosítkách

Neymar, který je od loňského přestupu z Barcelony za 222 milionů eur nejdražším hráčem historie, se zranil v 76. minutě nedělního ligového zápasu s Marseille. Domácí útočník špatně došlápl po souboji s obráncem Bounou Sarrem a musel opustit hřiště na nosítkách. PSG už neměl k dispozici střídání, přesto i v deseti udržel jasné vítězství 3:0.

Neymar se po příchodu z Barcelony okamžitě stal tahounem pařížského mužstva. Ve 30 soutěžních duelech této sezony vstřelil 29 gólů a přidal 18 asistencí. V posledních letech je hlavní hvězdou brazilské reprezentace.

Mbappé má problém s kotníkem

Po ztrátě zraněné hvězdy Neymara hrozí Paris Saint-Germain, že přijde kvůli zdravotním problémům o dalšího útočníka. Devatenáctiletý talent Kylian Mbappé nedohrál středeční pohárový zápas s Olympique Marseille, kvůli potížím s kotníkem se nechal vystřídat v poločase. Zatím není jasné, zda bude k dispozici pro domácí odvetu osmifinále Ligy mistrů s Realem Madrid, která se bude hrát v úterý.

Podle trenéra pařížského celku Unaie Emeryho má Mbappé problém s kotníkem, další podrobnosti ale neuvedl. "Požádal, aby ve druhém poločase už nehrál. Doufám, že to není nic vážného," řekl Emery po utkání, které jeho tým vyhrál 3:0.

Neymar bude mimo 2 měsíce, potvrdil jeho otec. O Real jistě přijde
Neymar ukázal zraněný kotník. PSG i tak porazilo Marseille 3:0

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-francie-ligue-1/328321/dalsi-rana-pro-psg-neymar-muze-prijit-i-o-ms-zdravotni-trable-resi-take-mbappe.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Další rána pro PSG. Neymar může přijít io MS, zdravotní trable řeší také Mbappé"

Post a Comment

Powered by Blogger.