Search

FOTBAL ON-LINE: Poslední s prvním! Baník může přiživit naděje na záchranu. Zaváhá opět Plzeň?

Krok k titulu? Nebo k záchraně? První fotbalová liga dnes přináší pikantní souboj první Plzně s posledním Baníkem. Západočeši při stále luxusním devítibodovém náskoku mohou v Ostravě udělat další krok k ligovému triumfu, případnou výhrou v dohrávce 19. kola odskočí druhé Slavii na rozdíl 12 bodů. Ale proti budou tonoucí Ostravané, kteří se pro záchranu musejí chopit každé příležitosti. Dohrávka 19. kola začne v 18:00, podrobnou on-line reportáž přináší Sport.cz.

Petr Sznapka,ČTK

Duel se původně měl hrát 3. března, ale tehdy byl promrzlý trávník na Městském stadiónu označen za nezpůsobilý.

Plzeň v sobotu na svém stadiónu nečekaně prohrála s Mladou Boleslaví, rozhodně to není žádné velkolepé tažení za titulem v jejím podání... Mistrovská Slavia však o víkendu rivalova klopýtnutí nevyužila a doma podlehla Zlínu rovněž 1:2.

Baník cítí oživení. V pátek úspěšně křísil naděje na záchranu a poprvé vyhrál pod novým trenérem Bohumilem Páníkem. Slezský nováček po domácím triumfu 3:1 nad Jihlavou ztrácí pět bodů na první nesestupovou pozici, kterou drží Slovácko.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/977475-fotbal-on-line-posledni-s-prvnim-banik-muze-prizivit-nadeje-na-zachranu-zavaha-opet-plzen.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Poslední s prvním! Baník může přiživit naděje na záchranu. Zaváhá opět Plzeň?"

Post a Comment

Powered by Blogger.