Search

HOKEJ ON-LINE: Kladno vede v Litvínově, Jihlava prohrává s Vary. Udělá Třinec finále?

Tenisovou terminologií odvrací hokejisté Mountfieldu HK jeden mečbol za druhým. V šestém zápase semifinálové série se už popáté ve vyřazovací části pokusí zachránit. Třinečtí už sérii protahovat nechtějí a před vlastními fanoušky plánují rozhodnout. Z třinecké Werk Areny nabídne v 18:20 přímý přenos program ČT sport. Obsáhlý on-line přenos pak tradičně web Sport.cz. Pokračuje také baráž, která zakončí svoji první polovinu. Litvínov hostí Kladno, Jihlava pak Karlovy Vary, také v on-line reportáži na Sport.cz

Ondřej Hájek,ČTK

Bojovnou náladu hlásí ústřední postava posledního zápasu Radovan Pavlík. „Chceme to dokázat, jedeme do Třince vyhrát," odhodlaně vyhlašuje mladé křídlo Mountfieldu pokus o přepsání historie. Doposud nikdo nedokázal sérii ze stavu 0:3 otočit.

Oceláři jsou však stále ve výhodě, a to si uvědomuje i hrající legenda Slezanů Jiří Polanský. „Věřím, že předvedeme stejný výkon jako v prvních třech zápasech, výhoda je stále na naší straně," nepanikaří jeden z lídrů v třineckém dresu. O tom, jestli se hradeckým podaří vrátit sérii na východ Čech nebo se bude radovat před svými fanoušky z postupu do finále Třinec, se dozvíme dnes od 18:20.

Trochu ve stínu semifinálového střetnutí se odehrají dva barážové duely. Šesté kolo, tedy přesně polovinu, budou mít po dnešku za sebou celky v boji o extraligu. Litvínov hostí Kladno a po parádním vstupu do baráže se tempo Vervy výrazně zadrhlo a z třech dalších utkání už vybojovali svěřenci Jiřího Šlégra pouhé dva body. Kladno hraje na cizích stadiónech zatím špatně, vstřelilo jenom jeden gól a ani hvězdný Jaromír Jágr z pozice trenéra zatím neodčaroval prokletí venkovních hřišť. V Litvínově bude úvodní buly vhozeno v 15:30.

Ve druhém dnešním barážovém duelu přivítá lídr z Jihlavy hokejisty Karlových Varů a zejména pro ně půjde o souboj prakticky klíčový. Pokud by domácí zvítězili, měli by na Západočechy náskok už sedmi bodů, což je v tak nabité a krátké soutěži, rozdíl prakticky nesmazatelný. Utkání na Horáckém zimním stadiónu začíná v 16:00.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/978777-hokej-on-line-kladno-vede-v-litvinove-jihlava-prohrava-s-vary-udela-trinec-finale.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "HOKEJ ON-LINE: Kladno vede v Litvínově, Jihlava prohrává s Vary. Udělá Třinec finále?"

Post a Comment

Powered by Blogger.