Search

J. Veselý, A. Pavlásek

Krásné sobotní poledne! Druhým hracím dne pokračuje 2. kolo euro-africké zóny Davis Cupu mezi Českou republikou a Izraelem! Postoupit do baráže o elitní skupinu, to je nyní pro Čechy cíl číslo jedna. A nejsou od něj vůbec daleko – po pátečních dvouhrách totiž vedou 2:0 a mají všechno ve svých rukou.

Nová éra českého tenisu začala. Radek Štěpánek ukončil kariéru, Tomáš Berdych dal Davis Cupu vale a šanci tak dostali jiní. V pátek to bylo poprvé v rámci euro-africké zóny, tedy nižší divize. A dařilo se jim znamenitě...

Jiří Veselý si nejdříve v útulné porubské hale s přehledem poradil s Edanem Lešenem, kterého za hodinu deklasoval 6:0 a 6:1. Mladý soupeř kupil jednu chybu za druhou a rodák z Příbrami bez komplikací dokráčel za suverenním vítězstvím. To se tak trochu čekalo. Co však bylo překvapivé a pro vývoj celé série možná klíčové. to je výhra Adama Pavláska nad Dudi Selou. Český tenista zvítězil po třísetové bitvě a poslal naše hráče do vedení 2:0.

O postupu do baráže mohou domácí rozhodnout už v polední čtyřhře. Její sestava zatím není definitivní a dají se očekávat změny. Vše bude jasné před utkáním.

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/tenis/davis-cup-2018/jebavy-rosol-erlich-oliel/online-prenos?match=272393

Bagikan Berita Ini

0 Response to "J. Veselý, A. Pavlásek"

Post a Comment

Powered by Blogger.