Search

TENIS ON-LINE: Stvrdí čeští tenisté postup do baráže už ve čtyřhře?

Jiří Veselý s Adamem Pavláskem zkusí přidat rozhodující třetí bod v dnešní čtyřhře proti izraelské dvojici Jonathan Erlich, Jišaj Oliel. Český tým vede po pátečních dvouhrách 2:0 a oba čeští singlisté, kteří nastoupili do úvodních duelů, se na kurtu představí i dnes. Čtyřhra Davis Cupu mezi Českou republikou a Izraelem začíná ve 12:00, přímým přenosem ji vysílá program ČT 2. Tradičně obsáhlou reportáž pak přinese web Sport.cz.

Jaroslav Ožana,ČTK

Teprvé podruhé sestoupili čeští tenisté ze Světové skupiny Davisova poháru a stejně jako v prvním případě mají za úkol se co nejrychleji dostat zpět mezi "elitní smetánku". První krok, kterým je povinné domácí vítězství nad hráči z Izraele by chtěli udělat už ve čtyřhře. V ní to však nebudou mít rozhodně jednoduchě. Izraelci byli pověstní elitními deblisty a zejména dvojice Erlich/Ram patřila dlouho do absolutní světové špičky.

Jonathan Erlich v týmu stále je a s největší pravděpodobností připadne vůdcovská role izraelského deblu právě jemu. Vedle něj se představí Jišaj Oliel, který by měl být jednoznačně slabším článkem z dvojice.

Českou nominaci nakonec hodně ovlivnily singlové výkony. Jak Adam Pavlásek, tak i Jiří Veselý se prezentovali velmi dobrým dojmem a příležitost k tomu, aby zápas ukončili v co nejkratší možné době, dostali tedy právě oni.

Oproti Světové skupině přijdou na řadu závěrečné dvouhry, stejně jako včera na dva vítězné sety, ještě dnes.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/978452-tenis-on-line-stvrdi-cesti-teniste-postup-do-baraze-uz-ve-ctyrhre.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TENIS ON-LINE: Stvrdí čeští tenisté postup do baráže už ve čtyřhře?"

Post a Comment

Powered by Blogger.