Search

Plzeň přišla o Krmenčíka. Pauza tři týdny, zmešká šlágr se Spartou

Z utkání s Mladou Boleslaví odstoupil plzeňský útočník už ve 41. minutě. Chvíli poté, co Viktoria inkasovala první branku, odkulhal ke střídačce. Nechal si obstříknout kotník, zkusil se vrátit na plac.

Jenže velmi brzy se otočil zpátky a zamířil za postranní čáru. Noha bolela, nešlo to. Na hřiště šel Marek Bakoš, naopak Krmenčíka čeká nucená pauza. Na střídačce mu zároveň ošetřovali i koleno. "Zdá se, že mu křuplo v kotníku," pověděl po utkání trenér Pavel Vrba s tím, že moudřejší bude až po následných důkladných vyšetřeních.

„Hovořil jsem se samotným hráčem i s manažerem Adolfem Šádkem, oba mě ujistili, že se nejedná o nic vážného. Vyšetření neodhalilo žádné fatální následky. Přesto bude Michael zřejmě tři týdny mimo,“ uvedl hráčův agent Dalibor Lacina.

Reprezentační útočník tak nebude Plzni k dispozici ve středu v Ostravě, ani v dalších třech utkáních. Pokud se prognózy vyplní, s určitostí přijde i o důležitý domácí šlágr se Spartou (15. dubna).

Plzeň - Mladá Boleslav: Hádka veteránů – Hubník se poštěkal s Matějovským
Video patří k placenému obsahu
Liga podle výsledků 1. poločasů? Vše by bylo jinak, Plzeň až druhá
Plzeň doma ztrácí, Vrba se zlobil: Naše chyba, musíme na to reagovat
CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 1:2. Lídr doma na jaře stále nevyhrál
Plzeň - Mladá Boleslav: Krmenčíkova střela překvapila Polačka, ten měl problémy
Plzeň - Mladá Boleslav: Komličenko dostal druhou žlutou a Boleslav jde do deseti

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/331266/plzen-prisla-o-krmencika-pauza-tri-tydny-zmeska-slagr-se-spartou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Plzeň přišla o Krmenčíka. Pauza tři týdny, zmešká šlágr se Spartou"

Post a Comment

Powered by Blogger.