Search

Tohle po přerušení kariéry nikdo nečekal! Nejkrásnější česká biatlonistka Gábina Koukalová přiznala anorexii!

Gabriela Koukalová

Gabriela Koukalová Michaela Feuereislová

11. dubna 2018 12:14

Čekali jsme leccos, ale že naše dvojnásobná olympijská vítězka ze Soči, krásná biatlonistka Gabriela Koukalová trpěla poruchou příjmu potravy, překvapí! Gabriela poprvé otevřeně promluvila o anorexii. Přiznává to v knize Jiná Gabriela Koukalová, která v těchto dnech přichází na pulty.

Je až neuvěřitelné, že i s anorexií dokázala trénovat a závodit na lyžích. A později také získat dvě olympijské medaile a dva tituly mistryně světa.

"Začala jsem sama sebe nenávidět a vadil mi každý gram, který jsem měla. Proto jsem začala hladovět a dělat věci, o kterých nikdo neměl tušení. Skončilo to málem tragicky a museli mi pomáhat doktoři. Několik let jsem totiž trpěla anorexií,“ přiznala Gabriela v anotaci ke své nové knize. Sportovkyně loni přerušila kvůli bolestem lýtek kariéru a před pár dny oznámila, že ani v nadcházející sezóně nenastoupí. 

Gabriela Wolfová,Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/560378-tohle-po-preruseni-kariery-nikdo-necekal-nejkrasnejsi-ceska-biatlonistka-gabina-koukalova-priznala-anorexii.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Tohle po přerušení kariéry nikdo nečekal! Nejkrásnější česká biatlonistka Gábina Koukalová přiznala anorexii!"

Post a Comment

Powered by Blogger.