Search

Přibyl se vrací do extraligy, ve Spartě chce restartovat kariéru

9. 5.

Daniel Přibyl se po dvou sezonách v zámoří vrací do pražské Sparty, kde podepsal roční smlouvu. Pětadvacetiletý útočník v této sezoně nezasáhl do hry kvůli vleklým zdravotním potížím, nyní se ale už naplno chystá na návrat v klubu, kam přišel v mládežnickém věku z rodného Písku.

7. 5.

Jan Stránský bude v extralize nově hrát za Chomutov. Osmadvacetiletý útočník se k Pirátům přesune z Liberce. Chomutovští potvrdili i příchod dalšího forvarda Adama Dlouhého, jenž je také kmenovým hráčem Liberce. O pět let mladší hokejista v této sezoně v Chomutově již krátce hostoval.

7. 5.

Zbyněk Irgl bude i nadále hrát za Olomouc. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentant hostoval na Hané už od ledna z Třince a ve 23 zápasech včetně play off zaznamenal 16 bodů za osm branek a stejný počet asistencí.

4. 5.

Brankář Jan Lukáš se po pěti letech vrací do Olomouce. Čtyřiadvacetiletý gólman v této sezoně dovedl Banskou Bystricu k triumfu ve slovenské extralize, příští rok ale bude opět působit v mateřském klubu a vytvoří dvojici s Branislavem Konrádem.

3. 5.

Znojmo posílí v příštím ročníku EBEL sedmadvacetiletý kanadský útočník Anthony Luciani. Rodák z provincie Ontario začal uplynulý ročník v Nitře a zakončil v druholigovém německém týmu Bayreuth Tigers. Po brankáři Patriku Nechvátalovi, americkém útočníkovi C.J. Stretchovi a kanadském obránci Patricku McEachinovi je Luciani čtvrtou znojemskou posilou pro novou sezonu.

2. 5.

Útočník Tomáš Mertl odchází z Plzně do KHL, nově bude nastupovat v čínském Kunlunu. Do stejného klubu přestoupil také Ondřej Vitásek, který dosud hrál za Chanty-Mansijsk.

2. 5.

Obránce Bohumil Jank se v extralize přesouvá z Třince do Chomutova. Pětadvacetiletý odchovanec Milevska, který má za sebou také angažmá v Českých Budějovicích a Hradci Králové, obleče v domácí nejvyšší soutěži dres čtvrtého klubu.

2. 5.

Útočník Jakub Valský a brankář Marek Schwarz se vracejí do extraligového Liberce. Devětadvacetiletý Valský oblékne dres Bílých Tygrů po roce stráveném v Mladé Boleslavi. O tři roky starší Schwarz odešel z Liberce před dvěma lety po zisku titulu a chytal ve Znojmě v EBEL.

2. 5.

Hynek Zohorna odchází z Komety Brno a bude hrát za tým Pelicans Lahti ve finské lize. Sedmadvacetiletý útočník, který minulý týden na Švédských hrách debutoval v reprezentaci, se chystá na první zahraniční angažmá.

1. 5.

Vedle brankáře Libora Kašíka, na jehož místo přišel Jakub Sedláček, ve Zlíně skončili útočníci Roberts Bukarts, Pavel Klhůfek a Radoslav Illo. Konec kariéry ohlásil dosavadní kapitán Ondřej Veselý, jenž od 1. května nastupuje v klubu na pozici development manažera pro rozvoj mládeže.

1. 5.

Vedení Pardubic již do příští sezony nepočítá se službami zkušeného zadáka Tomáše Mojžíše a brankáře Martina Růžičky. Pokračovat by naopak měli obránci Petr Čáslava a Jan Ščotka, kteří s klubem ladí detaily připravovaných kontraktů.

1. 5.

Vedení Zlína potvrdilo příchod útočníka Jakuba Hermana z Olomouce. Do kádru Beranů se ze zámoří vrací dvacetiletý odchovanec Nicolas Werbik, stálým členem kádru by měl být i další útočník Jakub Šlahař, který dosud působil v prvoligovém Přerově, ale za Zlín v aktuální sezoně odehrál sedm zápasů.

1. 5.

Obránce Tomáš Linhart a útočník Daniel Rákos se stěhují z Třince do Hradce Králové, který v dresu Ocelářů pomohli vyřadit v semifinále extraligy. Dalšími posilami Východočechů jsou slovenští útočníci Michal Hlinka a Juraj Bezúch, spoluhráči ze Slovanu Bratislava i Trenčína.

1. 5.

V Plzni končí nejlepší střelec sezony Tomáš Mertl nebo zkušený obránce, kapitán týmu Petr Kadlec i oba brankáři - Alexandr Hylák a Miroslav Svoboda, který podepsal smlouvu s Nashvillem a bude se snažit prosadit do NHL. V obraně nebudou vedle rekordmana v počtu startů v nejvyšší soutěži Kadlece pokračovat ani Jakub Kindl, v útoku pak Miroslav Preisinger nebo Tomáš Kubalík.

1. 5.

Dvě velké posily získal Liberec. Dres Bílých Tygrů bude oblékat slovenský forvard Libor Hudáček a Severočeši zároveň potvrdili příchod Radana Lence z Mladé Boleslavi. Sedmadvacetiletý Hudáček, dlouholetá opora reprezentace, s níž dobyl na mistrovství světa 2012 stříbro, působil poslední tři roky ve švédské lize.

1. 5.

Jan Schleiss z Plzně a švédský obránce Erik de la Rose, který působil v minulé sezoně v Jihlavě, posílí Vítkovice. Třiadvacetiletý Schleiss v této sezoně pomohl Indiánům k vítězství v základní části extraligy, nyní stejně jako Jakub Lev před rokem odešel ze západu Čech do Vítkovic.

1. 5.

Plzeň posílí brankář Dominik Frodl a útočníci Václav Nedorost, Vojtěch Němec a Jan Eberle. Šestatřicetiletý Nedorost naposledy působil stejně jako Frodl v první lize. Juniorský mistr světa, který má za sebou angažmá v NHL i KHL, se neúspěšně snažil pomoct Českým Budějovicím k návratu do extraligy. Frodl dosud působil v mateřské Slavii, Eberle hrál v Olomouci. Dvaatřicetiletý Němec začal sezonu v Brně, závěr ale strávil v Mladé Boleslavi.

1. 5.

Zkušený útočník Michal Vondrka, který působil uplynulé tři sezony v Chomutově, posílil Mladou Boleslav. Bruslařský klub získal i dva členy reprezentačního týmu na mistrovství světa v Dánsku - forvarda Davida Šťastného ze Zlína a obránce Martina Pláňka z Hradce Králové. Do Mladé Boleslavi přichází také slovenský útočník Pavol Skalický, který hrál v posledních třech letech KHL za Slovan Bratislava.

1. 5.

Brankář Libor Kašík a útočník Tomáš Filippi jsou novými posilami hokejistů Chabarovsku v Kontinentální lize a v klubu z Dálného východu rozšíří početnou českou kolonii. Šestadvacetiletý Kašík se vydá ze Zlína na první zahraniční angažmá. O rok mladší Filippi, který dohrál ročník v Liberci, naváže na necelé tři sezony v KHL v dresu Magnitogorsku, s kterým předloni získal Gagarinův pohár.

1. 5.

První posilou Sparty pro nadcházející sezonu se stal brankář Matěj Machovský, který v uplynulém ročníku působil na farmách Detroitu v Grand Rapids v AHL a v Toledu v ECHL. Čtyřiadvacetiletý bývalý hráč Plzně uzavřel s pražským klubem tříletou smlouvu a měl by být novou týnovou jedničkou.

Let's block ads! (Why?)

http://www.ceskatelevize.cz/sport/hokej/374234-pribyl-se-vraci-do-extraligy-ve-sparte-chce-restartovat-karieru/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Přibyl se vrací do extraligy, ve Spartě chce restartovat kariéru"

Post a Comment

Powered by Blogger.