Search

Přibyl se ze zámoří vrací do Sparty! Pokusí se obnovit svou kariéru

Přibyl je druhou posilou týmu, kterému sezona vůbec nevyšla. Sparta, kterou nově povede Uwe Krupp, již podepsala kontrakt s gólmanem Matějem Machovským.

S německým koučem už se Přibyl setkal. "Zapůsobil na mě velmi dobře a věřím, že spolupráce s takovou osobností nás všechny může obohatit. Z toho, co říkal, chápu, že přinese do Sparty trochu jiný systém a styl. Těším se hlavně na to, až si zase zahraju s klukama a v prostředí, které znám. Věřím, že se nám zase bude dařit tak, jako se nám dařilo v sezoně, kdy jsem odcházel," uvedl Přibyl.

Sportovní manažer Michal Broš prohlásil, že o Přibyla Sparta hodně stála. "Pokud bude zdravotně v pořádku, může patřit k nejlepším hráčům extraligy, jako tomu bylo před jeho odchodem do zámoří. Takže v první řadě přejme Danovi pevné zdraví, zbytek přijde sám, o tom nemám pochybnosti," řekl Broš.

Přibyl předloni podepsal coby volný hráč dvouletou nováčkovskou smlouvu s Calgary. Už tehdy však druhému nejproduktivnějšímu hráči základní části extraligy komplikovala situaci operace předního zkříženého vazu v pravém koleni. Loni navíc musel s přetrženým vazem na operaci znovu.

I proto se vytouženého startu v NHL v dresu Flames nedočkal. Jeho zámořská bilance čítá jen 33 startů za farmářský tým Stockton Heat v nižší soutěži AHL, v nichž si připsal 15 bodů za pět branek a 10 asistencí.

Vegas, či Nashville? Nějaké nabídky z NHL už na stole jsou, řekl Pyrochta

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/334565/pribyl-se-ze-zamori-vraci-do-sparty-pokusi-se-obnovit-svou-karieru.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Přibyl se ze zámoří vrací do Sparty! Pokusí se obnovit svou kariéru"

Post a Comment

Powered by Blogger.