Search

Tři debakly, hrozba sestupu. Bělorusové vyměnili kouče během MS

Běloruský svaz oznámil změnu na střídačce dnes ráno, jen pár hodin poté, co tým v Kodani utrpěl šestibrankový příděl od olympijských vítězů Rusů. Předtím Lewisovi svěřenci odešli s debaklem 0:5 od obhájců zlata Švédů a Francii podlehli 2:6.

Dnes mají Bělorusové volno. Než vyzvou české hokejisty, odehrají ještě ve středu zápas se Švýcary. Zatím tabulku kodaňské skupiny A uzavírají se skóre 2:17. Aby byl odvolán trenér ještě během turnaje, se stává velmi zřídka.

"Na základě špatného vstupu do šampionátu se Běloruská hokejová federace a Dave Lewis rozhodli po vzájemné dohodě, že tým potřebuje nového šéfa. Dave věří, že tato změna v trenérském týmu pomůže získat potřebný impulz ke zlepšení hry," oznámili zástupci svazu.

Čtyřiašedesátiletý bývalý kouč Detroitu v NHL vedl Bělorusy tři a půl roku. Nyní týmu hrozí sestup z elitní skupiny MS. V roce 2021 Bělorusko uspořádá mistrovství světa společně s Lotyšskem.

VIDEO: Podívejte se na výprask Běloruska od Rusů

Jak bydlí Češi na MS: luxusní hotel s lesem i obřím solárním panelem
SOUHRN MS: Rusové, Švédové a Američané stále nezdolní, domácí dostali sedmičku
Ruští hokejisté se radují ze vstřelené branky vytvořené souhrou Jevgenije Dadonova a Pavla Dacjuka
Ruští hokejisté se radují ze vstřelené branky vytvořené souhrou Jevgenije Dadonova a Pavla Dacjuka

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace-ms-v-hokeji-2018/334466/tri-debakly-hrozba-sestupu-belorusove-vymenili-kouce-behem-ms.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Tři debakly, hrozba sestupu. Bělorusové vyměnili kouče během MS"

Post a Comment

Powered by Blogger.