Search

Hráči Sparty si sypou popel na hlavu: Toto říkají o padáku Hapala!

K rozhovoru pro klubovou televizi se postavil kapitán Sparty Nicolae Stanciu. "Je mi líto, že trenér přišel o práci, protože jsme to my, kdo jde na hřiště. Byli jsme to my, kdo nehrál dobře a prohrál zápas. Bohužel, trenér zaplatil za náš špatný výkon. Je to velmi dobrý trenér a je mi líto, že jsme s ním neměli dobré výsledky," vyčítá si Stanciu.


Rumunský záložník naznačil, že atmosféra v kabině Sparty je pořádně napjatá. "Mluvili jsme o tom i se spoluhráči, měli jsme spolu poměrně vážnou diskuzi. Je normální si to vyříkat, nemůžeme dál předvádět to, co proti Subotici," kroutil hlavou Stanciu.


A jako muž s kapitánskou páskou se za sebe i své spoluhráče veřejně omluvil. "Chtěl bych se zejména omluvit fanouškům, kteří do Srbska jeli a fandili nám tam. Chápu, že jsou velmi rozladění. Budeme se snažit předvést něco mnohem lepšího v Jablonci a v odvetě se Spartak Subotica uděláme všechno proto, abychom to otočili," slibuje příznivcům letenského celku.


Popel na hlavu si sypal i Josef Šural. "Předvedli jsme to, co jsme předvedli. Domů jsme přiletěli časně ráno a po obědě jsme zjistili, že byl odvolán trenér Hapal. Moc nás to mrzí, protože jsme mu nijak nepomohli. Odvolat trenéra je jedna varianta, ale všichni víme, že o trenérovi to není. Je to o tom, co my tam předvádíme," uvedl Josef Šural, který ví, že Jablonec i další soupeři budou chtít využít nepříjemné situace ve sparťanském klubu.

Celý videorozhovor najdete ZDE, na oficiálním webu pražské Sparty.

Let's block ads! (Why?)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/hraci-sparty-si-sypou-popel-na-hlavu-toto-rikaji-o-padaku-hapala.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Hráči Sparty si sypou popel na hlavu: Toto říkají o padáku Hapala!"

Post a Comment

Powered by Blogger.