Search

Sparta odvolala Hapala! Tým povede Ščasný, ale hledá se nový kouč

Co stojí za Hapalovým koncem? Už letní příprava naznačila, že ve sparťanském mužstvu všechno neladí. Pražané sbírali špatné výsledky, které navíc doprovázela unylá hra. Očekávaný progres oproti minulé sezoně se zkrátka nedostavil.

To samozřejmě ovlivnilo Hapalovo postavení, jenž měl právě letní přípravu využít k tomu, aby mužstvo po herní a strategické stránce přetvořil k obrazu svému. To se ovšem zkušenému kouči nepovedlo, což názorně doložil čtvrteční výbuch se Suboticou.

Reakce přišla téměř okamžitě před dalším důležitým týdnem, ve kterém nejdřív v neděli čeká Spartu ligové utkání v Jablonci, ve čtvrtek pak odveta proti Subotici. „Výkony týmu nebyly dlouhodobě podle našich představ a situaci jsme po předvedeném výkonu a výsledku v Srbsku museli řešit. Očekáváme zcela odlišný přístup a obě utkání chceme zvládnout. Převzetí týmu sportovním ředitelem považujeme za řešení dočasné,“ vysvětlil generální ředitel klubu Adam Kotalík.

Také Ščasný zdůraznil, že na trenérské pozici zůstat nechce. „Do Sparty jsem v zimě nepřišel s ambicí mužstvo trénovat. Nechtěl jsem tým z pozice kouče převzít ani po odvolání kouče Stramaccioniho. Jde o řešení skutečně jen na nezbytně nutnou dobu. Nicméně ihned se musíme začít připravovat, chceme zvládnout nedělní ligové utkání i odvetu 2. předkola Evropské ligy,“ řekl.

CELÝ SESTŘIH EL: Spartak Subotica - Sparta Praha 2:0
Hapal ven? Není to příjemné, přiznal kouč Sparty po srbském výbuchu
Frýdek po porážce: Co jsme dělali špatně? Úplně všechno

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-evropska-liga/341089/sparta-odvolala-hapala-tym-povede-scasny-ale-hleda-se-novy-kouc.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Sparta odvolala Hapala! Tým povede Ščasný, ale hledá se nový kouč"

Post a Comment

Powered by Blogger.